Skocz do zawartości

formy współpracy z pozycjonerem

arekgl0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jaką formę współpracy preferujecie w przypadku zlecania dość "ogólnego pozycjonowania" - czyli w zasadzie podbijanie całego serwisu w google, ?

Czy rozliczanie stałe - stała stawka, czy np. prowizyjnie od każdej transakcji, skierowanej z google ?

Jeśli preferujecie prowizję to jakiej wysokości +/- ?

Jeśli preferujecie prowizję to jakiej wysokości +/- ?
Najlepsza ryba lekarzy, to duże sumy.

A jaka jest pozycjonerów, to nie wiem ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja preferuję: znajomym, bez umowy, rozliczenie dowolne, jak się spotkamy :) Koleżanka może płacić w naturze a kolega może zapłacić swoim smartphonem jak będzie akurat miał problem z wypłacalnością.

Pieniądze i tak tanieją, zawsze jest inflacja, więc każdy inwestor stroni od pieniędzy i stara się je od razu zamienić na coś co może drożeć.

To możesz pytać o zapłatę w sztuce, np ceramika czy srebra lub porcelana. Bądź przedsiębiorczy tzn nie rób tak jak inni :D Prowadzisz firmę pozycjonującą...?

Nazwa tej księgarni też jest tajemnicą?

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wysłać kilka zapytań o ofertę. Każde takie zapytanie rozpatruje się indywidualnie.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

a kolega może zapłacić swoim smartphonem jak będzie akurat miał problem z wypłacalnością.
ha,ha dobra forma rozliczenia z pozycjonerem :zeby:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"dość ogólne pozycjonowanie*" = abonament, umowa z 2-3 miesięcznym okresem wypowiedzenia.

* pod tym określeniem kryje się w zasadzie całe seo do zrobienia :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

W takim wypadku rozliczenie abonamentowe + premia za wynik, jeżeli jest to jedna z największych księgarni w Polsce to nie powinno być problemów, żeby płacić co miesiąc odpowiednią sumkę. Jeżeli interesuje Cię podjęcie współpracy (udokumentowane doświadczenie w tej branży i to z prawdopodobnie największą internetową księgarnią w Polsce) to wal na priv.

Można się rozliczać za:

1. wykonane usługi (tylko kto sprawdzi ich jakość skoro klient się nie zna)

2. abonament (tu jest duże pole do popisu dla ściemniaczy, tzn. tych co duzo mówią ale mało robią)

3. efekt (czyli za pozycje dla konkretnych fraz, tutaj jest problem ze znalezieniem "odpowiedniej" firmy, bo takich jest niewiele)

4. za ruch, czyli kliki z google (całkiem uczciwe rozwiązanie)

Ja, jak bym miał duży serwis i chciał go promować tak, żeby działał dłużej niż do kolejnego update google wziął bym punkt 1 plus zatrudnił kogoś obeznanego w temacie, który by to koordynował i doradzał jaką usługę wziąć, a jaką nie.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Jak duży serwis to będzie też sporo pracy. Jak napisał qlwik lepiej wziąć kogoś na coś w rodzaju etatu żeby się nie rozbić o ścianę przy kolejnych aktualizacjach. Co do ceny to też musisz brac pod uwagę ile tam jest pracy i jak ci wyjdzie że za zrobienie tego gość zarobi 2 zł na godzinę to od razu wiadomo że się nie da.

Trzeba tez pomyślec czy nie lepiej ruch przez strony satelitki generować zamiast pakowac linki w stronę docelową bo to się może różnie skończyć

a kolega może zapłacić swoim smartphonem jak będzie akurat miał problem z wypłacalnością.

ha,ha dobra forma rozliczenia z pozycjonerem :zeby:

to ja poprosze o "opony" do top3 w rozliczeniu oddam mój smartfon - 2 letni może być ? Plus zaprosil mnie już na wymianę na nowy, więc stary mogę oddać...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności