Skocz do zawartości

czy linki o pr=0 cokolwiek dają???

mihauu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Podejrzewam, że ten temat był już dość sporo razy poruszany, jednak nie udało mi się znaleźć żadnych informacji na Waszym forum...

Czy jeśli do strony prowadzą linki z jakis mizernych witryn to daj to cokolwiek? jest sens babrania się w tego typu rzeczy??

Czy robot googla sprawdza adresy IP stron? chodzi mi o to czy indeksuje inaczej strony tej samej domeny, czy też serwera...

Pozdrawiam mihauu

P.S. czekam na zjebkę za brak studiowania forum :D

Mocny link za złotówę!

Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3

Każdy link cokolwiek daje ale wynik tych linków jest lichy.

Linki z tej samej domeny są gorzej liczone.

Natomiast jesli dopisałeś swoją strone na Stronie z Pr=0 czy 1 to liczy się jak kazdy link.

Zresztą strona po następnym "updacie" może mieć już wyższy Pr

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Czy robot googla sprawdza adresy IP stron? chodzi mi o to czy indeksuje inaczej strony tej samej domeny, czy też serwera...

czy domenki muszą być na różnych ip

a sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7...

mi sie wydaje ze lepiej 300 linków z PR0...

ilośc

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

wazne jest aby G czesto indexowalo ta strone...

i zeby po linku przechodzilo na Twoja strone...

jak sie odpowiednio zastosuje anchor to .... :mrgreen: wiadomo

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

ja sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7...

A mi sienie wydaje ponieważ mam stronę do której linkuje tylko jedna strona o PR=4

a strona ta ma PR=3

nie ma żadnego innego bezpośreniego linka do tej strony...

co nie zmienia faktu że jest na prawde żadko odwiedzana prze G

ja sie zastanawiam... co bedzie lepsze... np. 300 linków z jednej strony - jakiegos serwisu z PR0 na kazdej podstronie, czy jeden link np z PR7...

moim zdaniem pr=7 lepiej, bo do pr 7 linkuje masa stron oraz prawie napewno po linku z pr=7, będzie się miało pr=5.

Co innego jeśli wszystkie 300 stron jest powiązancyh tematycznie.

hmmmm

załozmy, że na jednym serwerze jest kilka domen ktore się wzajemnie linkują?? co wtedy?? g sprawdza domenę czy ip...

kolejne pytanko które się nasuwa to czy G jest w stanie sprawdzic oglądalność strony i jesli tak w jaki sposób to robi? czy też liczy się dla niego częstość uaktualnien...

Pozdrawiam mihauu

dziekuje za rozwijanie tematu

Mocny link za złotówę!

widzę, że chcesz zaspmować trochę, tworząc setki stronek. daruj sobie. nie jest to niezwykle odkrywczy pomysł. jak myślisz tylko ty miałeś taki pomysł? nikt przed tobą na to nie wpadł?

pomysl jak pomysl...

jeden lepszy drugi gorszy...patrzac na slowo kluczowe sex... różne dziwne rzeczy przychodza lucziom do głowy

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=sex&bt...aj+z+Google&lr=

www.worldsex.com trzyma się w ścislej czołówce od ponad miesiąca.... i jakoś nikt na to uwagi nie zwraca...

no chyba, ze to jakis "portal tematyczny"czego być może nie zauważyłem

pozdrawia Lama z Poznania

Mocny link za złotówę!

Oczywiście że lepiej 1 z PR7 bo 300 linków PR0 można sobie załatwić stosunkowo szybko ;)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności