Skocz do zawartości

Dwa pytania mieszarka oraz zaplecze

morelo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam mieszarki tego typu tylko więcej możliwości

https://www.spider-agency.pl/mieszarka.html

czyli by mi generowała gotowych z 50 tekstów może być program lub online byle darmowe

i drugie pytanko

mam zaplecze np 30 stronek i mam 10 fraz czy moge na każdej stronie zapleczowej umieścić 10 anchorów z linkiem czy to już jest katastrofa ile można z jednej strony zapleczowaej dać linków do jednej strony? oczywiście kazdy link to nowy wpis.

Piszesz/kupujesz/Zlecasz/Kradniesz/RobiszCokolwiek i masz dobrze synonimizowany tekst to możesz spróbować na przykład wrzucić go tutaj kliknąć generuj i za każdym razem masz nowy tekst który wyciągasz metodą kopiuj wklej... O ile dobrze Cię zrozumiałem.

Co do drugiego pytania to nie ma reguły na to i każdy ma swoją metodę. Można 1 albo 1000 to zależy czego oczekujesz i jaką metodę przyjmujesz. Ty się dowiesz sam tak naprawdę, choć to porada nic nie wnosząca, irytująca i oklepana ale prawdziwa, testując samemu różne możliwości. Wg mnie to co proponujesz to jednak za dużo. Dlaczego? Bo nie wygląda to naturalnie, chyba, że jedziesz spamem i się nie przejmujesz o jakość. Nie lepiej na przykład po 3 tematyczne strony na każdą z fraz?

No właśnie a co do liczby linków na stronie zapleczowej, to tu nie chodzi ściśle o ilość ale gęstość. Tzn ile linków w stosunku do jak dużej treści. Jak chcesz 10 linków z jednej strony zapleczowej to spoko ale będzie bezpiecznie pod warunkiem, że zrobisz 20 długich artykułów a w co drugim tylko po jednym linku - wtedy będzie na pewno bezpiecznie :D

A jeżeli zaplecze to krótki tekst na stronce to proponuję po 1 linku na 1 zaplecze :)

Ale też biorąc pod uwagę, że trzeba na swoje strony zapleczowe wchodzić co jakiś czas i coś tam robić by pokazać, że strony nie są martwe, to na początek możesz zrobić po linku na zaplecze i robić sobie jakieś inne rzeczy. Za jakiś czas wejść na swoje zaplecza, dopisać dużo tekstu i dorobić po jednym linku. Po kwartale znów to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności