Zbigniew Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 To powoli zaczęłaby być przydatna lista miejscówek gdzie można działać ;-) Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Ok, już dziś będzie aktualizacja. Wszystko gotowe, teraz tylko przygotowuję pliki aktualizacyjne. W następnym tygodniu lub początkiem kolejnego będzie gotowa obsługa bloggera. PS. Jest jeszcze jedna dobra wiadomość: jednak miałem błąd w klasie obsługującej wordpress.com - teraz już wszystkie blogi na wordpress.com pójdą bez problemu przez xmlrpc! Edytowane 23 Stycznia 2015 przez okazwłoka 2 topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Pytanie do użytkowników: nie przydałoby się Wam przy dodawaniu wpisów czy stron mieć opcji podania meta description i title np. wprowadzanych do Wordpress seo plugin by yoast? Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Byłby to na pewno dodatkowy plus gdyby dało się uzupełnić title i description np. dla pluginu SEO by yoast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 orientujecie się, czy dane do tego pluginu można wysłać przez xmlrpc? topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Fajnie by było żeby sam zakładał strony. I żeby dodał wpisy na forach, blogach, rozkodowywał captche i jeszcze klikał w reklamy. Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euPe Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zakładanie blogów by wystarczyło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxan_20 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tank chyba Cię poniosło Ale zakładanie blogów jak najbardziej. Nawet jakby to miał być dodatkowo płatny moduł 1 Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Rzeczywiście trochę nadużyłem klawiatury Ale fajnie byłoby żeby zakładał sam blogi. no i może klikał w reklamy ps- wystarczyłoby podać 6 słów-synonimów i mielibyśmy 64 blogi na dwuczłonowej domenie. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez tank Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 @tank - z ciekawości - po co soft miałby klikać w reklamy? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) A tak wpisałem by wzmocnić sens wypowiedzi. edit: ciekawe czy takie zakładanie stron się pojawi. Chociaż... gdybyśmy rozwalili (osłabili moc) wordpress.com i blogspota to gdzie byśmy robili free zaplecza? Jak szybko da się zrobić kilka blogów? Bo taki sprzęt na dobrym vps ie założyłby może? 17 280 -1 na 5 sekund. Przy dziesięciu spamerach po miesiącu byłoby o ponad (przy powyższych założeniach) powstałoby o ponad 5 milionów blogów. tak, wiem że wordpress.com ma site: 183 000 000- ale po kilku miesiącach mogłoby mieć 2 razy więcej. wiem że jest ZennoPoster- ale mam demo i nie umiem go obsłużyć Jaka puenta? Zna się ktoś na ZennoPoster i poleci jakiś poradnik jak założyć pierwsze konta? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez tank Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W dniu 23.01.2015 o 12:34, okazwłoka napisał(a): orientujecie się, czy dane do tego pluginu można wysłać przez xmlrpc? Ja nie mam na ten temat pojęcia niestety. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Spróbuję to obsłużyć custom fields. Jak się uda, wprowadzę. Wprowadzam właśnie obsługę bloggera. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Okej, sprawdzone. Będzie można obsługiwać plugin SEO by yoast w artykułach, zarówno jeśli chodzi o te z xml-rpc jak i bez. Wyjdzie to od razu z bloggerem (do tygodnia powinno być gotowe). topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seolution Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 WPis obsługuje custom fields/posts/taxonomies? Radca Prawny Legnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi