Skocz do zawartości

WPis - panel centralny WordPress - WPis

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka, aktualnie jesteśmy na urlopie i nie ma tak dobrego kontaktu jak normalnie.

Nie da się sprawdzić dokładnie co się wyłożyło, taka opcja będzie dodana w najbliższym czasie, będzie też automatyczne sprawdzanie wprowadzonych danych (czy jest dostęp do wprowadzonej strony).

@Red - odpisałem, prośba o dostęp do ftp, bo po naszej stronie jest ok.

Dzisiaj będzie aktualizacja poprawiająca kilka rzeczy.

W następnej aktualizacji wprowadzone zostanie sprawdzanie poprawności wprowadzonych danych dostępowych do stron, powinno też się udać w miarę szybko wprowadzić tworzenie projektów.

ja mam uwagę, czy jest możliwość aby dopisać moduł który pozwala w dodawanym synonimizowanym tekście publikować różne obrazki? tak samo jak jest w polu z thumbnail? I to samo z video. Efekt jaki chcę uzyskać, to powiedzmy po dodaniu do 100 wp, chcę mieć w każdym 100 różnych obrazkow i 100 róznych video na każdym blogu.

Da się ;) ?

Edytowane przez bennie_amin

Jest zapisane do zrobienia:

- wstawianie większej ilości artykułów (import)

- losowy obrazek (z uploadem oczywiście) z listy obrazków (prawdopodobnie wcześniej trzeba będzie przygotować sobie paczki obrazków i będzie się wybierało paczkę) - powinno być wygodne takie rozwiązanie.

Co do filmów - chciałbyś je wysyłać na wp czy hotlinkować?

• 4 tygodnie później...

Da się jakoś sprawdzić logi, co się wyłożyło podczas działania? Złe dane logowania, zły adres HideMyWP, itd? Sprawdzanie wszystkiego w panelu dla każdej dodanej domeny po kolei to sporo nudnej pracy :/

Dodałem kilkaset domen, odpaliłem hurtem update'y, było sporo błędów, więc odpaliłem jeszcze 3 razy... ale cały czas mam 160 błędów. Chciałbym to jakoś poprawić...

Ponowię prośbę po miesiącu. Mam 350 błędów przy updatach, przekilkanie tego ręcznie to mordęga, a założenie było takie, ze kupuję WPis po to, żeby nie lecieć ręcznie updatów (kopiowanie na serverach plików pod shellem, ale to zawsze dodatkowa nudna praca)...

https://awesomescreenshot.com/0eb55dqz62

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Będzie wprowadzone dokładne sprawdzanie w którym miejscu się wysypało. W tym tygodniu kończę spore zlecenie na serwis i więcej mocy przeznaczę na rozwijane narzędzia.

Updaty z tego co wiem działają bez problemu. Jeśli możesz podeślij na pw dostęp do wp który nie chce się zaktualizować, sprawdzę co się dzieje.

Szybkie spostrzeżenie z przed kilku minut - w momencie gdy włączam we WPisie update dla strony (byłą w grupie innych we WPiesie , a zrobiłem dla niej update ręcznie 5min wcześniej), która już ma to update zrobione to WPis oznacza to jo po przemieleniu jako błąd.

• Like 1

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...