Skocz do zawartości

WPis - panel centralny WordPress - WPis

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak możesz podeślij mi na PW dostęp do takiego wp - sprawdzę od siebie dlaczego nie chce śmigać.

• 2 tygodnie później...

Proszę wszystkich, którzy mają problem z aktualizacjami wordpressów (silnik, plugin, theme) dla najnowszej wersji panelu o informację, bo przed momentem zakończyłem weryfikację i dla każdej wersji wordpressa od 4.0 wszystko  u mnie śmiga bez jakichkolwiek zmian.

Najlepiej podać dostęp do przykładowego wordpressa, na którym występuje błąd (może być pusty wordpress specjalnie postawiony do tych celów).

Bez wykupienia aktualizacji pewnie dalej nie pójdzie. Są tam w okienku daty podane i można porównać z changelogiem (też są podawane daty).

• 3 tygodnie później...

Witam Kolegów,

Mam pytanie do osób obeznanych w aplikacji WPis, czy jest jakaś możliwość aby WPis wysyłał więcej niż jeden wpis do wp na minutę?

W chwili obecnej dałem mu do wysyłki ok.15k tekstów (100 tekstów na 150 domen) na dzisiaj ale z tego co widać raczej nie wyrobi :/

Jakieś propozycje jak go przyspieszyć jeśli jest to możliwe technicznie.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Możliwe że jeszcze dzisiaj będzie aktualizacja, chodzi głównie o logi z błędów (będzie zrzut strony z błędem). Dodam też automatyczne odświeżanie crona przez przeglądarkę, żeby nie trzeba było instalować pluginów, Będzie wystarczyło wprowadzić parametr np. cron.php?reload=1 i wtedy automatycznie będzie odświeżało po przeładowaniu.

• Like 1

Sorki, że to tak długo trwa, ale po drodze mam spore problemy z instalacją pluginu z pliku. Mam nadzieję, że już dziś się uda i będzie dostępna aktualizacja.

Aktualizacja jest dostępna:

v1.2.1 - 14 X 2015
  • Możliwość instalacji templatek z pliku
  • Możliwość instalacji pluginów z pliku
  • Dodany zrzut strony przy błędach
  • Dodane szczegóły dla błędnie wykonanych zadań
  • Poprawka aktualizacji silnika wordpress, pluginów i templatek (gdy dane są aktualne)
  • Dodana możliwość automatycznego odświeżania pliku cron.php przez przeglądarkę, wystarczy wywołać adres z parametrem: cron.php?reload=1

• Like 1

nawet fajnie się rozwija, tylko u mnie ciągle nie działa (nawet jak uda się zainstalować to przywraca mi całość do wordpress ;/ )

Teraz np pokazuje, się tylko panel logowania, jak się zaloguje to zawartość pusta ..

Nie, ale ta opcja zostanie wprowadzona  w najbliższej aktualizacji.

Teraz można to zrobić przez phpmyadmin zmieniając 'id_grupy' na odpowiedni (tabela 'strony').