Skocz do zawartości

WPis - panel centralny WordPress - WPis

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Tworząc nowy projekt po dodaniu do blogów przed artykułem mam takie coś.  Projekt mam zapisany z synonimami w wordzie. Kopiuje i wklejam z klawiatury. Druga sprawa Wpis nie dodaje do wszystkich blogów z grupy w której jest ich 100 dodał ledwie do 18 Co robię źle?

Normal
0

21

false
false
false

PL
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
mso-style-name:Standardowy;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Tworząc nowy projekt po dodaniu do blogów przed artykułem mam takie coś.  Projekt mam zapisany z synonimami w wordzie. Kopiuje i wklejam z klawiatury. Druga sprawa Wpis nie dodaje do wszystkich blogów z grupy w której jest ich 100 dodał ledwie do 18 Co robię źle?

Normal
0

21

false
false
false

PL
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
mso-style-name:Standardowy;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;

Przekopiuj tekst z Worda przez notatnik i powinno być ok ;) Word dodaje sobie style...

• Like 2

Ewentualnie wyłącz wysiwyg przed wklejeniem.

Co do skuteczności dodawania - jeśli masz najnowszą wersję sprawdź Log przy błędach.

to log z błędu

transport error - HTTP status code was not 200 : -32300

oraz

The requested URL /error_log/830.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Daj na katalog error_log chmod 777.

transport error - HTTP status code was not 200 : -32300

To znaczy, że po stronie wordpressa coś blokuje. Najlepiej sprawdź w logach (na serwerze wordpressa) co jest grane.

Kiedyś już pytałem, czy dało by dorobić fjuczer "1 click update all", który by włączał aktualizacje silników/skórek/pluginów dla wszystkich stron we wszystkich grupach? Już przy kilku grupach przeklikanie się przez updaty trochę trwa, a to nudna i niepotrzebna praca.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dzisiaj prawdopodobnie będzie aktualizacja, jeszcze z blogerem się męczę ale powinno być ok.

• Like 1

Trochę ta aktualizacja się przedłuża, ale to już prawie prawie :) Dzisiaj raczej już nie zdążę, ale mam nadzieję na jutro aktualizację mieć gotową. Z bloggerem powinno się udać, jeszcze jedna rzecz mnie tam męczy.

Walczę z tym wpisem już drugi tydzień i już mi ręce opadają. Jak na razie wpis dodał ze 100 wp do 15%. Dzisiaj dodałem strony do donka i czekam na efekt. zobaczymy.

Trochę ta aktualizacja się przedłuża, ale to już prawie prawie :) Dzisiaj raczej już nie zdążę, ale mam nadzieję na jutro aktualizację mieć gotową. Z bloggerem powinno się udać, jeszcze jedna rzecz mnie tam męczy.

Robisz ten sam błąd co autorzy xNeo. Nie pisz, że będzie update dopóki go nie wypuścisz i już ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...