Skocz do zawartości

WPis - panel centralny WordPress - WPis

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli 2 osoby piszą, że wyłączył, to ja bym obstawiał, że to jednak fakt.

Działanie: włączenie hurtem aktualizacji pluginów/skór na wszystkich WPKach dodanych do WPisa

Efekt: AllInOne Seo, Akismet i SuperCache wyłączone na większości z tych domen

W tak duży zbieg okoliczności bym raczej powątpiewał. Zgaduję, że na hoście, gdzie testowałeś działa normalnie, ale być może inne ustawienia servera powodują problem (nie jestem programistą, opisuję tylko problem).

Nie wiem tylko czy czekać na update WPisa, który pozwoli powłączać pluginy automatycznie czy tracić godzinę/dwie na przeklikanie się przez panele...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Oczywiście uważam to za fakt- nigdzie tego nie neguję.

Teraz mam nieco więcej informacji, więc będę mógł jeszcze raz potestować - może w końcu się uda wywołać u mnie takie zjawisko.

Co do pluginów - jest opcja włączania. Jeśli nie działa u Ciebie - podaj info co dostajesz w raportach.

Oczywiście uważam to za fakt- nigdzie tego nie neguję.

Teraz mam nieco więcej informacji, więc będę mógł jeszcze raz potestować - może w końcu się uda wywołać u mnie takie zjawisko.

Co do pluginów - jest opcja włączania. Jeśli nie działa u Ciebie - podaj info co dostajesz w raportach.

Już pisałem tutaj i wysyłałem w tej sprawie maila miesiąc temu ;)

Czytałem te 20 stron z wypiekami na twarzy :nauka:, z każdym postem bardziej przekonany że muszę go mieć, w duszy liczyłem że na końcu będzie czekała mnie nagroda - z świątecznym rabatem ... ale w zapamiętaniu lektury, święta minęły i rabat też  :kwasny:

Don Oka, dobry Mikołaju, zawróć sanie i wrzuć rabacik do skarpety  :jupi:

grzeczny blue

Akumulator w saniach wysiadł, dlatego dopiero teraz dotarł z kuponem o wartości 50 zł netto. Do końca tygodnia 350 zł netto zamiast 400.

Nie otrzymałem maila niestety, na wszystkie odpowiedziałem (mam kilka jeszcze na eukaonly, ale tam nie widziałem żadnego maila z takim problemem z wpisem), a post zwyczajnie mi umknął.

Jeśli możesz podeślij dostęp do ftp na maila, ewentualnie podaj swój mail napiszę co trzeba zrobić.

Edytowane przez okazwłoka

Okej, problem rozwiązany. Jeszcze zostało mi sprawdzić wyłączanie pluginów.

i zafixować problem z niewłączaniem pluginów, które się ustawi do włączenia...

Naprawdę sprawdzałem już wiele razy włączanie i wyłączanie pluginów - cały czas ta opcja działa na różnych wersjach wordpressa.

Jeśli możesz podeślij na mail (wiem, że już wysyłałeś, ale naprawdę mam sporo maili i ciężko mi je odnaleźć) dostęp do jednego wordpressa - sprawdzę ode mnie z panelu czy opcja włączania/wyłączania pluginów zadziała. Jeśli zadziała, to przynajmniej będzie wiadomo, że coś u Ciebie w panelu jest nie tak. A jak niezadziała, to przynajmniej będę mógł sprawdzić co powoduje problem.

Naprawdę sprawdzałem już wiele razy włączanie i wyłączanie pluginów - cały czas ta opcja działa na różnych wersjach wordpressa.

Jeśli możesz podeślij na mail (wiem, że już wysyłałeś, ale naprawdę mam sporo maili i ciężko mi je odnaleźć) dostęp do jednego wordpressa - sprawdzę ode mnie z panelu czy opcja włączania/wyłączania pluginów zadziała. Jeśli zadziała, to przynajmniej będzie wiadomo, że coś u Ciebie w panelu jest nie tak. A jak niezadziała, to przynajmniej będę mógł sprawdzić co powoduje problem.

Ok, masz maila