okazwłoka Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Już przygotowuję aktualizację, jeszcze dzisiaj będzie wrzucona. Będzie ona miała datę sprzed kilku dni na wypadek gdyby komuś wygasły aktualizacje od momentu gdy tą aktualizację zapowiedziałem. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Już przygotowuję aktualizację, jeszcze dzisiaj będzie wrzucona. Będzie ona miała datę sprzed kilku dni na wypadek gdyby komuś wygasły aktualizacje od momentu gdy tą aktualizację zapowiedziałem. To było ponad 10 dni temu... Aktualizacje są płatne 150pln za 3 miesiące... a ostatnia była ponad 2 miesiące temu. Może za aktualizacje płaciło by się gdy wychodzi a nie z góry? Moja ostatnia subskrypcja zdążyła wygasnąć 16 stycznia i się nie doczekałem na poprawki podstawowych błędów, które ma soft... Edytowane 2 Lutego 2016 przez salab Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Całkiem mi to wyleciało z głowy, mam sporo roboty, terminy mnie gonią. Ale nie rozumiem dlaczego akurat Ty się upominasz skoro masz pliki które mają być w tej aktualizacji. Co do wykupowania aktualizacji - najlepiej opłacić wtedy, gdy już jest to opłacalne w momencie wykupowania. Poza tym naprawdę niewiele osób zapłaciło za aktualizację 150 zł, są promocje nawet 50%. Tak czy inaczej dzięki za ponaglenie, czasem kop się przydaje. Za moment aktualizacja powinna być już na serwerze. Edit. Aktualizacja wrzucona, ustawiłem datę 1 stycznia: v1.2.3 - 1 I 2016 Poprawka włączania i wyłączania pluginów Dodanie opcji włączania/wyłączania widoczności dla wyszukiwarek dla wordpress.com (konfiguracja) Edytowane 2 Lutego 2016 przez okazwłoka topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Całkiem mi to wyleciało z głowy, mam sporo roboty, terminy mnie gonią. Ale nie rozumiem dlaczego akurat Ty się upominasz skoro masz pliki które mają być w tej aktualizacji. Nic mi na ten temat nie wiadomo. A upominam się bo tygodnie mijają, a ja nie wiem czy czekać, czy dawać pracownikowi do ogarniania ręcznie (kopiowanie skryptami + ręcznie pod shellem, ale to i tak zajmuje mnóstwo czasu) . Mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Oczywiście, że rozumiem Nawet podziękowałem za upomnienie się. Nawet tu na forum pisałem, że problem z wyłączaniem/włączaniem pluginów poprawiłem (podawałeś mi dane do ftp): https://www.forum.optymalizacja.com/topic/203574-wpis-panel-centralny-wordpress-wpis/?p=1463466 Tak czy inaczej jednego problemu już nie ma. Niestety jeszcze nie udało mi się wywołać błędu wyłączania pluginów przy aktualizacji pluginów/silnika. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Oczywiście, że rozumiem Nawet podziękowałem za upomnienie się. Nawet tu na forum pisałem, że problem z wyłączaniem/włączaniem pluginów poprawiłem (podawałeś mi dane do ftp): https://www.forum.optymalizacja.com/topic/203574-wpis-panel-centralny-wordpress-wpis/?p=1463466 Tak czy inaczej jednego problemu już nie ma. Niestety jeszcze nie udało mi się wywołać błędu wyłączania pluginów przy aktualizacji pluginów/silnika. A może dało by radę wprowadzić funkcję masowego włączania wszystkich wyłączonych na stronach pluginów jednym kliknięciem? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4site Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mam pytanie, czy jest możliwość przetestowania systemu? Czy program ma funkcję automatycznego generowania synonimów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Halo... Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jestem Przygotowuję aktualizację głównie z poprawkami, dodam włączanie wszystkich pluginów. @d4site - można poklikać na: https://wpis.s.laohost.net hasło: abc Ogólnie po zakupie masz 10 dni na rozmyślenie się i zwrot bez problemu. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dostępna jest aktualizacja 1.2.4 z poprawkami, najważniejsza rzecz to już nie ma problemów przy aktualizacji pluginów (ani nie wyłącza, ani nie usuwa). Data aktualizacji ustawiona na 1 stycznia ze względu na to, że są to tylko poprawki. Włączania wszystkich pluginów jeszcze nie dorzuciłem. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Jutro w końcu pojawi się aktualizacja, nowa ważna funkcja o którą pytało wielu to import artykułów z pliku na wybraną/wybrane strony w jednej z konfiguracji: - Jeden artykuł maksymalnie na jedną stronę - Każdy artykuł na każdą wybraną stronę Oczywiście konfiguracje wysyłania artykułów w czasie tak jak dla pojedynczego artykułu. Edytowane 16 Maja 2016 przez okazwłoka topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Dostępna jest aktualizacja (dosłownie za 3 minuty): v1.2.7 - 30 XI 2016 poprawnie włączania widgetów poprawnie obsługi widgetu linków dla nowych wersji WordPressa PS. Przypominam, że to ostatni dzień w którym można nabyć WPis za 200 zł netto. Edytowane 30 Listopada 2016 przez okazwłoka topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mam 100 artykułów w pliku txt (mogę podzielić na 100 oddzielnych plików jeśli trzeba). Da radę to jakoś automatem ogarnąć WPisem, żeby jeden art poszedł na jedną stronę z kategorii we WPisie, miał dodane odpowiednie tagi, kategorie i featured image + najchętniej losowe daty z jakiegoś przedziału? Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blogmarketingowca.pl Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Już dawno nie robiłem aktualizacji więc rzucę pytanie tutaj, bo chodzi o najważniejszą funkcjonalność dla mnie. Czy WPIS obsługuje już blog.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Nie obsługuje jeszcze, w nowym roku będę próbował dorobić postowanie na blog.pl @salab - jest opcja importu artykułów z pliku, ale ta opcja niestety nie obsługuje ikon i customfieldsów. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez okazwłoka topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi