Skocz do zawartości

WPis - panel centralny WordPress - WPis

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Super, teraz jako projekt można dodać sobie odpowiednią stronę/klienta/czy produkt i dodać a w przypadku problemów usunąć masowo, świetna robota - jeśli ktoś chce masowo dodać sobie artykuły i rozłożyć linkowanie na cały rok zapina CSV ustawia daty na cały rok i soft sam publikuje wszystko wraz ze zdjęciami, linkami z gotowych baz. Super, soft UP wersja powinna być już 2.0 :D 

• Like 1

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 1 miesiąc temu...

Czy jest gdzieś opcja we Wipise że mogę zmienić treść artykułu i propaguje mi się to na wszystkie blogi gdzie ten artykuł był wcześniej wstawiony? Czyli aktualizacja na poziomie "Bazy artykułów" a nie na poziomie "Grup Wordpress" gdzie chyba można to zrobić ale żmudnie zaznaczając na których blogach ten artykuł był wstawiony.

• Like 1

Niestety nie ma takiej opcji, ale zobaczę czy informacja o źródle artykułu jest zapisana w bazie. Bo jeśli jest, to można to łatwo dorobić. A jeśli nie ma, to nie będzie się dało, ale taką opcję wtedy dopiszę na przyszłość.

Jeśli chodzi o linki, to możesz to zrobić w edycji artykułów, ale będzie to dotyczyło wszystkich artykułów zaznaczonych stron: "Edycja linków w artykułach".

Ogólnie warto zwrócić uwagę też na Projekty, może tam bym dorobił funkcjonalność edycji. Pomyślę nad tym.

Tą opcję znam ale wydaje mi się że taka aktualizacja na poziomie artykułu byłaby pożyteczna. Wchodzę do wcześniej stworzonego artykułu, zmieniam co chcę i klikam "aktualizuj wszędzie". Oprócz linków można zmienić treść artykułu, uaktualnić go czy poprawić "babola", który wysłało się na dużą liczbę blogów i zobaczyło po miesiącu ;)

• 1 miesiąc temu...

Wczoraj zostały zaktualizowane algorytmy od instalowania/odinstalowywania i włączania/wyłączania pluginów oraz templatek. Bo to nie działało jak trzeba. Wersji WPis nie zmieniłem. Czyli wystarczy w panelu kliknąć aktualizację.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Już jakiś czas temu sygnalizowałem - przydałaby się taka funkcjonalność jak pobieranie linków do wszystkich podstron z danej strony.

Czy kiedyś można by było liczyć na coś takiego?

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Będą rzeczy ułatwiające robotę dodane. Będę siedział nad WPisem na pewno od września i będzie trochę zmian wprowadzonych.

NA liście do zrobienia nie widzę takiej pozycji, możesz wyjaśnić dokładnie o co chodzi i jak to by miało wg. Ciebie wyglądać? 

Pozdrawiam

Euzebiusz