Skocz do zawartości

WPis - panel centralny WordPress - WPis

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Już przygotowuję aktualizację, jeszcze dzisiaj będzie wrzucona. Będzie ona miała datę sprzed kilku dni na wypadek gdyby komuś wygasły aktualizacje od momentu gdy tą aktualizację zapowiedziałem.

• 2 tygodnie później...

Już przygotowuję aktualizację, jeszcze dzisiaj będzie wrzucona. Będzie ona miała datę sprzed kilku dni na wypadek gdyby komuś wygasły aktualizacje od momentu gdy tą aktualizację zapowiedziałem.

To było ponad 10 dni temu...

Aktualizacje są płatne 150pln za 3 miesiące... a ostatnia była ponad 2 miesiące temu. Może za aktualizacje płaciło by się gdy wychodzi a nie z góry? Moja ostatnia subskrypcja zdążyła wygasnąć 16 stycznia i się nie doczekałem na poprawki podstawowych błędów, które ma soft...

Edytowane przez salab

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Całkiem mi to wyleciało  z głowy, mam sporo roboty, terminy mnie gonią. Ale nie rozumiem dlaczego akurat Ty się upominasz skoro masz pliki które mają być w tej aktualizacji.

Co do wykupowania aktualizacji - najlepiej opłacić wtedy, gdy już jest to opłacalne w momencie wykupowania. Poza tym naprawdę niewiele osób zapłaciło za aktualizację 150 zł, są promocje nawet 50%.

Tak czy inaczej dzięki za ponaglenie, czasem kop się przydaje. Za moment aktualizacja powinna być już na serwerze.

Edit.

Aktualizacja wrzucona, ustawiłem datę 1 stycznia:

v1.2.3 - 1 I 2016
  • Poprawka włączania i wyłączania pluginów
  • Dodanie opcji włączania/wyłączania widoczności dla wyszukiwarek dla wordpress.com (konfiguracja)

Edytowane przez okazwłoka

Całkiem mi to wyleciało  z głowy, mam sporo roboty, terminy mnie gonią. Ale nie rozumiem dlaczego akurat Ty się upominasz skoro masz pliki które mają być w tej aktualizacji.

Nic mi na ten temat nie wiadomo.

A upominam się bo tygodnie mijają, a ja nie wiem czy czekać, czy dawać pracownikowi do ogarniania ręcznie (kopiowanie skryptami + ręcznie pod shellem, ale to i tak zajmuje mnóstwo czasu) . Mam nadzieję, że mnie rozumiesz.

Oczywiście, że rozumiem :) Nawet podziękowałem za upomnienie się.

Nawet tu na forum pisałem, że problem z wyłączaniem/włączaniem pluginów poprawiłem (podawałeś mi dane do ftp): https://www.forum.optymalizacja.com/topic/203574-wpis-panel-centralny-wordpress-wpis/?p=1463466

Tak czy inaczej jednego problemu już nie ma. Niestety jeszcze nie udało mi się wywołać błędu wyłączania pluginów przy aktualizacji pluginów/silnika.

• 1 miesiąc temu...

Oczywiście, że rozumiem :) Nawet podziękowałem za upomnienie się.

Nawet tu na forum pisałem, że problem z wyłączaniem/włączaniem pluginów poprawiłem (podawałeś mi dane do ftp): https://www.forum.optymalizacja.com/topic/203574-wpis-panel-centralny-wordpress-wpis/?p=1463466

Tak czy inaczej jednego problemu już nie ma. Niestety jeszcze nie udało mi się wywołać błędu wyłączania pluginów przy aktualizacji pluginów/silnika.

A może dało by radę wprowadzić funkcję masowego włączania wszystkich wyłączonych na stronach pluginów jednym kliknięciem?

• 3 tygodnie później...

Jestem :)

Przygotowuję aktualizację głównie z poprawkami, dodam włączanie wszystkich pluginów.

@d4site - można poklikać na:

https://wpis.s.laohost.net
hasło: abc

Ogólnie po zakupie masz 10 dni na rozmyślenie się i zwrot bez problemu.

Dostępna jest aktualizacja 1.2.4 z poprawkami, najważniejsza rzecz to już nie ma problemów przy aktualizacji pluginów (ani nie wyłącza, ani nie usuwa).

Data aktualizacji ustawiona na 1 stycznia ze względu na to, że są to tylko poprawki.

Włączania wszystkich pluginów jeszcze nie dorzuciłem.

• 1 miesiąc temu...

Jutro w końcu pojawi się aktualizacja, nowa ważna funkcja o którą pytało wielu to import artykułów z pliku na wybraną/wybrane strony w jednej z konfiguracji:

- Jeden artykuł maksymalnie na jedną stronę

- Każdy artykuł na każdą wybraną stronę

Oczywiście konfiguracje wysyłania artykułów w czasie tak jak dla pojedynczego artykułu.

• 6 miesięcy temu...

Dostępna jest aktualizacja (dosłownie za 3 minuty):

v1.2.7 - 30 XI 2016
  • poprawnie włączania widgetów
  • poprawnie obsługi widgetu linków dla nowych wersji WordPressa

PS. Przypominam, że to ostatni dzień w którym można nabyć WPis za 200 zł netto.

• 5 tygodni później...

Mam 100 artykułów w pliku txt (mogę podzielić na 100 oddzielnych plików jeśli trzeba).

Da radę to jakoś automatem ogarnąć WPisem, żeby jeden art poszedł na jedną stronę z kategorii we WPisie, miał dodane odpowiednie tagi, kategorie i featured image + najchętniej losowe daty z jakiegoś przedziału?

Nie obsługuje jeszcze, w nowym roku będę próbował dorobić postowanie na blog.pl

@salab - jest opcja importu artykułów z pliku, ale ta opcja niestety nie obsługuje ikon i customfieldsów.