janekszeryf Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 W dniu 3.03.2015 o 11:22, rexxx napisał(a): Walę teraz brandowymi.P.S. pozycjonuje od zawsze ręcznie. Hehe. A myślisz, że dla Google brandowy link jest OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Na pewno jest bezpieczniejszy niż exact. Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 coś takiego, a robiłeś jakieś testy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No własnie robię. Po dodaniu exactów strona w dół, po zmianie na brandy, strona w górę. Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A efekt zauważyłeś po jakim czasie od ręcznego dodawania linków? Dotyczy spadku po dodaniu EM i i wzrostu po dodaniu brandowych - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ja robie teraz testy na linki z kopii wikipedii, ona się pięknie indeksuje, ale ogólnie zawiłe te pozycjonowanie Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexxx Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Po dodaniu EM i zaindeksowaniu stron 2,3 dni później poleciałem o 15 oczek. Po zmianie na brandy i ponownym zgłoszeniu do googla, wróciłem o jakieś 10 oczek. Cały czas jestem w du**e, ale mimo wszystko testy trwają. Być może to jest tylko zawirowanie wujka google, jednak póki co robię testy z których wynika mi to co wynika. BTW - https://moz.com/blog/postpenguin-anchor-text-case-study Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Wilamowski Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Bardzo ciekawy temat - Coś czytałem wcześniej na temat proporcji linków na czyste frazy a tych brandowych. Jest w tym jakiś sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Na pewno coś bywa na rzeczy z nadużywaniem anchorów em, ale czy zastępowanie ich brand-owymi jest rozwiązaniem? Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Wilamowski Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Może inaczej: Jeżeli mamy profil linków 90% - czysty url, nazwa firmy, "zobacz witrynę" a 10% frazy to jest lepiej niż odwrotne proporcje? Czy nie ma to znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Zależy co rozumieć pod pojęciem lepiej. Powiedzmy, że jest bezpieczniej (głównie mam tu na myśli linki w postaci czystych urli) natomiast w dalszym ciągu bez anchorów em efekty takiego linkowania są dość słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krugg Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 @Andrzej nawet za 1% anchorów można dostać filtra od widzimisię Googla zakładałem multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdeaBest Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Niedoceniany a zarazem dobry sposób to wymiana linków pomiędzy webmasterami. Oczywiście trzeba mieć więcej niż jedną stroną aby uniknąć linkowania A do B i B do A. jeśli zamawiasz fotoksiążki to zapraszam tutaj: https://www.szablony.in/ fotoksiazki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 sposób moze i dobry, jak masz 1, czy 2 stronki do pozycjonowania, spróbuj tego patentu z 30-toma udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi