Skocz do zawartości

Linki z anchorem - skąd, gdzie, jak?

merys

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
On 5/5/2017 at 10:18 PM, googlemon said:

Tak dużo postów, a tak mało informacji

Nie oczekuj gotowych wzorców - co najwyżej znajdziesz jakieś ogólne informacje i adresy z których już nie warto korzystać lub korzysta każdy. Niestety ale testy testy testy i "morda na kłódkę".

• 3 miesiące temu...

Czy właściwym działaniem wspomagającym SEO jest takie, że: mam stronę pożyczkową i założyłem 3 darmowe blogi (blogger.com, blog.pl oraz wordpress.com). I teraz każdy artykuł jak opublikuję na głównej stronie będzie linkowany z każdego z tych 3 darmowych blogów. Opis ~100 znaków ze spacją i link z anchorem do strony pozycjonowanej. Czy to ma sens?

Jeszcze drugie pytanie. Otóż chcę pozyskać większy ruch na stronę. Czy mogą w komentarzach dużych portali pisać krótkie komenty z linkiem do strony głównej? Czy jednak Google może to uznać jako spam i ukarać moją stronę?

35 minut temu, slss napisał:

założyłem 3 darmowe blogi

36 minut temu, slss napisał:

Czy to ma sens?

No nie specjalnie :)

pisać krótkie komenty z linkiem do strony główne

Czy jednak Google może to uznać jako spam i ukarać moją stronę?

Myślę że takich "hurtowych" ilości to Google nawet nie zauważy ;)

Witam,  jestem początkujący,  czy poda ktoś listę chociaż 10 blogów na których można dodawać linki czy to w stopce czy w samej treści....

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Wpisujesz w Google -> Twoja_Branza Blog lub różnego podobne zapytania i wyskoczy Ci mnóstwo blogów, gdzie można dodać komentarz. Spróbuj, to nie boli :)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

2 godziny temu, Matt Damnati napisał:

whitepress.pl - wybierasz i płacisz

Sorki za pomyłkę . chodziło mi o 10 forów a nie 10 blogów...

• Like 1

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

9 godzin temu, Maciejus napisał:

Sorki za pomyłkę . chodziło mi o 10 forów a nie 10 blogów...

Mozesz uzyc chocby darmowego seokicks.de (darmowy nie pokazuje wszystkich linkow) i poprzeswietlac konkurencje. Zdziwisz sie ile tego znajdziesz...

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

• 2 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...