Skocz do zawartości

Anomalie w serpach?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja już byłem całkiem zresocjalizowany że nie warto używać automatów do linkowania, że szkoda czasu na proste MFA, że domeny z dopasowanym anchorem są złe.... i co teraz ? Jak żyć :) ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie na niektóre frazy kręci jak w rosyjskiej ruletce

A ja proponuję albo nie pisać wcale takich rzeczy albo dopisywać informację na jakiej próbie jest to robione w postaci:

Ilość domen: xxx

Ilość fraz xxx

Ilość krajów: xxx

I zaraz pewnie szybko się okaże, że te liczby nie przekroczą kilku w pierwszym polu. To przeważnie ci, co najwięcej mają do napisania co skacze a co leży.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A ja proponuję albo nie pisać wcale takich rzeczy albo dopisywać informację na jakiej próbie jest to robione w postaci:

Ilość domen: xxx

Ilość fraz xxx

Ilość krajów: xxx

I zaraz pewnie szybko się okaże, że te liczby nie przekroczą kilku w pierwszym polu. To przeważnie ci, co najwięcej mają do napisania co skacze a co leży.

blake chyba się źle zrozumieliśmy, po co mam ci dawać dane z różnych państw z serpów.

Temat: Anomalie w serpach?

U mnie na niektóre frazy kręci jak w rosyjskiej ruletce

Temat: Anomalie w serpach?

:D No tak i info, że kręci jak w rosyjskiej ruletce na pewno jest przydatne wielu osobom. Chyba, że to kolejny temat z cyklu "ściana płaczu".

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie zauważyłem większych zmian delikatne tam do góry gdzieś o 2 oczka w dół

Na 1 domenie i 14 frazach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności