Skocz do zawartości

Anomalie w serpach?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Penis się powiększa w odpowiedniej sytuacji i nie potrzebuje tabletek :uscisk:

Właśnie jedna stronka mi wróciła do topów sprzed 20 pażdziernika. Nie wiem czy to kwestia zmiany algorytmu, czy efekt wyczyszczenia linków. Zmiany nastąpiły w ciągu ostatnich 3h, ciekawe ile się utrzyma. Dajcie znać, czy ktoś ma coś podobnego

U mnie strony wracają, kilka fraz nawet ostatnio o top 10, 5, 3 zahacza. Niestety po kilku godzinach dniach 70% spada, ale nie znikają już z indeksu jak wcześniej.

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
U mnie strony wracają, kilka fraz nawet ostatnio o top 10, 5, 3 zahacza. Niestety po kilku godzinach dniach 70% spada, ale nie znikają już z indeksu jak wcześniej.
https://www.seroundtable.com/google-penguin-changes-19517.html

Szfab zaraz pewnie wyskoczy, że ten żyd to jakiś voodoo, ale co mi tam...

Niektórzy nie uwierzą w pewne rzeczy nawet, jakby im to Jezus objawił. No, ale w końcu to też Żyd.

Gdyby ten kolo sie nie powtarzał co chwila i nie tłukł tych postów o doopie maryni to bym może i czytał.

Wpisy typu tam mówią, ci rozmawiają, ci coś wspominali są po prostu tak interesujące jak większość odkrywczych postów na pio - mi spadło a mi do góry.

Po prostu lubię konkrety co się dzieje i dlaczego, przykład.

Jezusa bym w to nie mieszał.

O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności