Skocz do zawartości

Anomalie w serpach?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witojcie z rana :)

nie wiem co to było w nocy, ale mam nadzieję, że taki układ serpów utrzyma się dłużej niż do popołudnia (pomimo wpierniczenia mi po lewej na samej górze obrazkowego adwordsa - gdzie wcześniej albo nie było wcale, albo był po prawej) - najważniejsza dla mnie fraza wskoczyła do top10, pozostałe też trochę w górę.

Czy to już prezent na mikołaja od googla?

poza tym wczoraj dostałem pocztówkę od googla - wielkie logo z tyłu - tekst listonoszki:

"dwa polecone i internet dzisiaj"

Pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

no tak, standard... przed świętami pokarzą nam że nasze śmietniki sa w indexie z za parę godzin wykoszą wszystko po to tylko abyś tą świąteczną karteczkę wykorzystał za 250 PLN :(

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności