Skocz do zawartości

Dane z MajesticSEO bez limitów

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

@lj2mhttps://pl.majestic.com;) w sumie jest darmowe, wszystko zależy ile potrzebujesz sprawdzić :) ja wszystkie które testowałem mają limity, bez limitów wg mnie nie znajdziesz do hurtowego sprawdzania. Ja korzystam z Market Samurai.  

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

@lj2mhttps://pl.majestic.com ;) w sumie jest darmowe, wszystko zależy ile potrzebujesz sprawdzić :) ja wszystkie które testowałem mają limity, bez limitów wg mnie nie znajdziesz do hurtowego sprawdzania. Ja korzystam z Market Samurai.  

Chciałbym móc sprawdzić więcej niż 10, chociażby kilkadziesiąt stron, ale tak jak napisałem, tylko podstawowe wartości.

Jednorazowy zakup MarketSamurai pozwala nieprzerwanie sprawdzać dane z MajesticSeo?

@lj2m,

weż sobie Market Samurai na próbę i sam zobacz, trial jest bodajże 12 dniowy.

Ja maks dodaje mu ok 400 url bo później program mi się wysypuje, a taką wartość spokojnie wrzuci i sprawdzi. 

Wczoraj może faktycznie był chwilowy kłopot ale szybko naprawione :) już działa.

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

No właśnie testuje Market Samurai i pokazuje całkiem inne dane dla TrustFlow i CitationFlow niż majestic.com, nie wiem dlaczego. Chyba jakiś problem jest nadal.

No i to jest normalne. Każdy serwis pokazuje to, co sam jest w stanie zebrać. Żaden serwis nie prezentuje "prawdy absolutnej", a na pewno nie takiej, którą Google uznaje. Dotyczy to zarówno oceniania linków, jak i sama lista linków. Zresztą owe oceny są autorskimi ocenami poszczególnych serwisów. Majestic czy inne pokaże również linki, które np. wcześniej zostały potraktowane dosavow. Na dodatek, jeśli serwis, gdzie link jest wstawiony, ma ograniczenia dla serwisów typu Majestic czy Samurai, to takiego linku też nie będziesz widzieć.

Nie ma cudów i nie ma "absolutnego rankingu" dostępnego nawet za kasę.

A Google się nie dzieli taką wiedzą, bo na tym nie zarobi i na czym innym im zależy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności