Skocz do zawartości

Wykorzystanie dużego zaplecza

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam pomysłu na wykorzstanie dużego zaplecza. Zbudowałem 3 strony tematyczne z ogłoszeniami jako zaplecze. Strony mają od 40 000 do 90 000 zaindeksowanych podstron w Google. Chciałbym rozpocząć linkowanie strony docelowej z tych właśnie 3 stron zapleczowych. Jakie są najczęściej stosowane pomysły przy linkowaniu - czy link na stronie głównej, artykuł, link na każdej podstronie a może jeszcze jakieś inne pomysły?

To jest bardzo małe zaplecze. I z ogłoszeniami w dodatku gdzie treść jest na pewno powielana. Lepiej stawiać mini-strony dodać 3-10 artykułów i potem link dodać, na jednej podstronie. A nie bawić się w zaplecze z ogłoszeniami po którym mogą być odwrotne efekty.

Zacznij sprzedawać linki na allegro. 1 link za 1,99 x 90k podstron to jest prawie 180k do przodu. Tylko domenę trzeba będzie odnawiać co rok...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mam ok. 40 stron / blogów z 10 artykułami i więcej na każdym.

A ilu UU masz miesięcznie ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

algo jest takie, ocena od 1 do 10.

generacja komputerowa -1

pisanie reczne -10

NIE umiem ladnie pisac, zatem mam do wyboru kilka opcji.

generacja przez UZYszkodnikow - fora ( ja tu wlasnie dlatego się produkuje generuje kontent dla Michała) lub też generacja przez UZYszkodnikow ogloszenia.

nastepnie wymiana 30k zgenerowanych stron z cudzymi linkmi na 100 dobrych stron z moimi.

jak w Heroes 3 - PIASEK Wymieniamy na złoto na rynku:)

pytasz sie jakie opcje? swl nie pasi? może recznie?

daj ręcznie 30 tys. linkow i się wymienisz spoko.

pies - ups, jest, jest już ten koleś z Gdańska hy:)

bedzie, bedzie zabawa, będzie się działo Życie łatwiejsze staje się.

Przynieście dla mnie wina dzban, Potem ruszamy razem w tancz!

Mam ok. 40 stron / blogów z 10 artykułami i więcej na każdym.

A ilu UU masz miesięcznie ?

Ponad 50 tys uu miesięcznie na 3 serwisach większych a na 40 stronach zapleczowych nie mam nawet statystyk.

Bardziej zalezy mi na wykorzystaniu potencjału jako zaplecza tych 3 większych serwisów i linkowaniu docelowej strony.

Na każdej z nich wstaw linki w inny sposób, zachowując przy tym pewien odstęp czasowy. Na jednym daj banner site-wide (na tej z największym ruchem), na innym daj linki z kategorii do podstron najbardziej zbliżonych tematycznie. Na tym z najmniejszym site zostaw link na stronie głównej. Anchory też różnicuj.

Możesz dodać również post, gdzie w treści będziesz miał nazwę strony (bez aktywnych linków), zrób wokół tego temat i niech się rozmowa rozwinie. Opcji masz wiele, link z jakiegoś foto, bannera czy buttona . . .

Tworzenie profesjonalnych zaplecz, Presell Pages, multikody, katalogowanie, kampanie mailingowe i wiele więcej. Oferty na stronie https://one-solution.pl/

Szukam pomysłu na wykorzstanie dużego zaplecza. Zbudowałem 3 strony tematyczne z ogłoszeniami jako zaplecze. Strony mają od 40 000 do 90 000 zaindeksowanych podstron w Google. Chciałbym rozpocząć linkowanie strony docelowej z tych właśnie 3 stron zapleczowych. Jakie są najczęściej stosowane pomysły przy linkowaniu - czy link na stronie głównej, artykuł, link na każdej podstronie a może jeszcze jakieś inne pomysły?

Zrobiłbym w ten sposób aby linkować na każdej stronie głownej z tych zaplecz linkiem w głowną ze zmiennym linkowaniem, który wyświetla się losowo z tych zaplecz na linkowanie podstron z artykułem. Następnie zacząłbym budować mini stronki i korzystał z mediów społecznościowych..wiesz że istnieje wiele możliwości linkowania. Możesz też dopalić automatem dziennie coś w stylu BHS na te zaplecza. A mini zaplecza robić w stylu "zaplecza firmy".

"Wiedza jest po to żeby się nią dzielić w małych ilościach gdyż większa zabija myślenie"

Zaplecze SEO na zamówienie.. :olaboga: .. no tak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności