Skocz do zawartości

Jak sprawdzić miejscówkę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Czy ktoś mógłby podzielić się wiedzą na temat sprawdzania miejscówek do zostawienia linka... Czyli jak sprawdzić, czy portal/strona nie jest spalona w google i link z niej nie przyniesie wiecej szkód jak pożytku.

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W tym wypadku nie potrzeba mieć żadnej wiedzy, wystarczy pomyśleć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

2 tys linków na miejscówce to ja miesięcznie zostawiam, a nie tylko ja tam te linki zostawiam :) Miejscówki są dalej skuteczne i dobre. Jest tylko jedna najważniejsza kwestia - nie mam tam "czyścicieli".

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

to można śmiało iść, nie ważne ile tysięcy linków tam siedzi?

Nikt tego nie zabroni możesz iść, ale musisz się liczyć z filtrem.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Kilka prostych metod :

a) podlinkowac konkurencje na long taila zobaczyc czy to cokolwiek zmieni

Po co marnować linki na konkurencję? :)

Nie lepiej walić w jakąś swoją zapleczówkę, która może być na odstrzał?

Szkoda zasobów, a jeśli linki działają to dajesz je konkurencji na talerzu.

M

Czyli jak mejscówka trzyma trust rank i konkurencja jest podlinkowana to można śmiało iść, nie ważne ile tysięcy linków tam siedzi?

1. nie ma czegoś takiego jak trust rank w Google

2. nie można iść w ciemno, wyłączenie myślenia szkodzi zdrowiu

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

ale musisz się liczyć z filtrem

Z topami też się musisz liczyć (jak będzie duży ruch to byle jaki shared nie pociągnie).

Pracujesz w google?

Nie :)

Pozycjonuje w Google.

M

edycja

To jest parametr wymyślony dla gawiedzi łykającej wszystko jak pelikany, przez tych co potrafią na tym zarabiać.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Z topami też się musisz liczyć

Przypomniał mi się pewien kawał. W zasadzie powinien byc w sucharach, ale pasuje do tematu. :)

Indyk rozmawiał z bykiem. "Chciałbym móc wzlecieć na szczyt tego drzewa, ale nie mam tyle siły"
Na to byk: "Może byś tak podziobał trochę moje odchody, jest w nich dużo odżywczych składników."
Indyk wskoczył na kopczyk odchodów, pojadł i udało mu się wzlecieć na najniższą gałąź.
Następnego dnia, po zjedzeniu jeszcze więcej udało mu się usiać na drugiej gałęzi.
Po czterech dniach indyk dumnie zasiadł na szczycie drzewa.
I zaraz zobaczył go farmer, wziął za strzelbę i zestrzelił indyka.

Morał tej historii:
Dzięki gównu możesz wejść na szczyt, ale ono cię tam nie utrzyma.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ciekawe, bo są mocne poszlaki, a można rzec, dowody potwierdzone testami, że jednak istnieje.

Kwestia jeszcze tego, jak kto definiuje co to jest trust rank.

To jest parametr wymyślony dla gawiedzi łykającej wszystko jak pelikany, przez tych co potrafią na tym zarabiać.

Dobre. Dla gawiedzi.

To, że negujesz istnienie nie oznacza, że go nie ma. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności