Skocz do zawartości

Aktualizacje zaplecza o teksty

decent

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Ja wymyśliłem skąd zdobyś trść :lol2:. Niestety statyczną , a co za tym idzie mogę dodać tylko raz. :(

Ale zanim dodam chciałbym wiedzieć czy warto ....

Usługi oferowane przez firmę opierają się na wielu zależnościach od aktów prawnych. Pomyślałem sobie że mogę wrzucić kilka ustaw, rozporządzeń, kodeksów itd w PDFie.

Pytania:

1) czy więcej treści automatycznie znaczy lepiej nawet jeśli słowo kluczowe występuje w ustawie 2-5 razy a kilkadziesiąt stron to tekst nie zawierający słów kluczowych ? Czy nie spowoduje to spadku mojej pozycji na to słowo kluczowe (stosunek słów kluczowych / reszta) ?

2) Czy słowa kluczowe zawarte w pdfie znajdującym się na stronie podnoszą pozycję strony ? I tak przy okazji co z plikami typu Excel, Word, txt, czy jeśli znajdują się w tej samej domenie - nie jest to link zewnętrzny - to podnoszą pozycję na dane słowo kluczowe ?

wracajac do poetyckiego SEO:

gdy internet masz od Orange

praca przypomina zmore

gdy internet masz od tepsy

sile traca twe bicepsy

gdy Ci tekstow brak na strone

siegnij w kieszen po mamone

rzuc sakiewką wnet na stół

garscia tekstow bedzie pluł.

na na na na

na na na na

banana.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

kod java

JAVASCRIPT i JAVA to dwie różne rzeczy ;)

IMO masowe zaśmiecanie internetu powielną treścią to jest bardzo ZŁA praktyka.

Chesz mieć treść? Napisz, zleć napisanie, kup, dogadaj się, nie wiem, postaw serwis typu social networking, tylko nie spamuj :peace:

Ale chyba powielanie treści biorąc pod uwagę gromadzenie użytecznych rzeczy w jednym miejscu, konsolidacja, streszczanie, systematyzowanie ma swoje dobre strony.

Co do treści - RSS, grupy dyskusyjne - jak się umie skrypcik php napisać : )

Wiadomo,

unikalna treść jest najlepsza. Ale jak pokazuje przykład serwisu RedTram na rss i treści łapanej z innych miejsc też można nieźle jechać

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

nie lepiej gromadzić ciekawy content ? wtedy może sie trochę automatycznie podlinkuje i przyciągnie odwiedzajacych z czego można czerpać korzyści przez AddWords... Ktoś z forumowiczów ma żonę polonistkę, która pisze teksty dla SEO. (pisało u niego w stopce) Czy to nei jest bardzo dobry pomysł jeśli sie ma $ ??

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Pomóżmy młodym uzdolnionym seomanom:

Starzy wyjada-dacze na tym forum nie dają ciekawych wskazówek, gdyż sami dbają o siebie.

Czy ilość postów świadczy o wyjadaczu ? Czy zdolności nowicjusza ?

Sam pozycjonuje sporo fraz [$$$] i rozumiem ich. Ale nie bądźmy w tyle za innymi.

Darmowy - dobry kontent - articles:

https://www.getmyarticles.com

kto zna, cacy - kto nie zna - niech pozna. Krytyka zbędna.

Seo-team - wkrótce :)

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

• 2 tygodnie później...

Ja np. biorę teksty z serwisu prawniczego https://prawoity.pl/ Ściągam kontent za pomoca kanału RSS. Ludzie którzy prowadzą ten serwis zezwalają na korzystanie z umieszczonych tam tekstów pod warunkiem umieszczenia aktywnego linka do ich strony. Zaletą jest to, ze aktualizacja następuje w zasadzie codziennie. Minusem jest to, że faktycznie teksty dotyczą tylko prawa co mnie akurat nie przeszkadza. Pozdro

https://forum.motocykle.slask.pl/Opowiadanie_o_-t1285.html

280 stron opowiesci o niczym, potem to sprzedam wyjdzie ksiazka i bede milionerem :D

Niech no sie tylko ludzie z tego forum o tym dowiedzą :P)

A PAP to grzybnia, nie jest to już unikalny content wart 1500, a poza tym za 1500 nie dostajesz dostępu do archiwum i masz newsy wybrane przez nich na drugi dzień dopiero. Nie opłaca sie i tyle.

A poza tym nie są objęte prawem autorskim zgodnie z Art. 4. ustawy Prawo autorskie:

1) akty normatywne lub ich urzędowe projekty,

2) urzędowe dokumenty, materiały, znaki i symbole,

3) opublikowane opisy patentowe lub ochronne,

4) proste informacje prasowe.

Czyli można sobie wrzucić na stronke np. wszyskie ustawy, rozporządzenia itp. i nikt nie moze mieć do nas żadnego żalu. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności