Skocz do zawartości

Pytanie o katalog onet

Ksocial

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam, że jeszcze nie dawno dało się bez problemu zgłosić za darmo swoją stronę do katalog.onet Od jakoś nie dawna zauważyłem, że za każdy razem przy dodawaniu zmienia się na drogę ekspresową. Nie ma już możliwości zgłoszenia strony za darmo ? Od kiedy tak jest ? :D

Wiem wiem jakie było to zgłaszanie za darmo i ile się na to oczekiwało o ile w ogóle się udawało dodać :P

• 2 tygodnie później...

Nie ma już możliwości zgłoszenia strony za darmo ?

Jest ale tylko teoretyczna :)

Chodzi o to żebyś i tak w końcu się zniecierpliwił i zapłacił te 11 zł.

placisz 11 zl co wcale nie gwrantuje dodania

Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby odrzucili ekspresowy wpis.

dobry katalog

Czy ja wiem czy taki znowu dobry :tancze:

Są lepsze i dużo tańsze.

A ja miałem przypadek jakiś rok temu, że mi odrzucili ekspresa (wtedy jeszcze były bezpłatne). Problem został rozwiązany, gdyż odpisałem do moderatora dlaczego strona nie została dodana, on odpisał co i jak. Strona w ogóle nie spełniała warunków dodania. Poprosiłem, aby zmienił wpis na domenę która spełniała wymogi i kasa nie przepadła a inna strona znalazła się w katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności