Skocz do zawartości

Przekierowanie z bez www na www

daymon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Potrzebuję wykonać przekierowanie z bez www na www. Robiłem to z powodzeniem już wiele razy jednak tym razem muszę to zrobić na stronie z php.

Przekierowanie działa jednak tylko na stronie głównej. Po wejściu na podstrony ukazuje się komunikat " nie ma takie podstrony "

Obecnie w pliku .htaccess znajduje się coś takiego :

RewriteEngine On
RewriteRule ^([0-9A-Za-z\_\-]+)/news-([0-9A-Za-z\_\-]+)$ index.php?page=$1&news=$2 [L]
RewriteRule ^([0-9A-Za-z\_\-]+)/([0-9A-Za-z\_\-]+)$ index.php?page=$1&subpage=$2
RewriteRule ^([0-9A-Za-z\_\-]+)$ index.php?page=$1#

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam.

Prześlij swój cały plik .htaccess

Problem może być również ze stroną a nie przekierowaniem. Może w router masz index.php który chcesz przekierować na / i wtedy wpada w pętlę i wywala błąd. To co podałem działa na 100%

W załączeniu przesyłam plik.

Być może problem jest w wykonaniu strony a jeśli tak to przekierowanie niestety będę musiał sobie odpuścić bo na php się kompletnie nie znam :)

Chyba coś nie załączyło dlatego poniżej wstawiam jeszcze link z którego można poprać plik :

https://s000.tinyupload.com/?file_id=00753895678635198750

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności