Skocz do zawartości

MIkołaj w SERP dla BHS

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@Blake widzę że ciągle piecze cie ten ban :-) No nie żebym się cieszył. Ale pamiętaj Ty też możesz odnieść sukces.

Jak na osobę Nie interesująca się eweblinkiem wiesz więcej odemnie tez mnie to cieszy :-)

Wracając do głównego wątku jest on założony bo na naszej grupie #takabranzaseo aż huczy wiec chciałem się podzielić tą radosną nowiną :-)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie interesująca się eweblinkiem wiesz więcej odemnie tez mnie to cieszy :-)

Wejście na stronę zajęło mi jakieś 5 sek, na forum żeby zerknąć ile tych sprzedawców jest kolejne 10. W 15 sek prześwietliłem Cię na wylot.

jest on założony bo na naszej grupie #takabranzaseo

Więc dyskutuj sobie w tej swojej grupie o tym co huczy a co buczy, bo tutaj już też są o tym tematy i nie widzę sensu do dyskusji w pięciu tematach o tym samym.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

bo na naszej grupie #takabranzaseo aż huczy

Nie mogę znaleźć

https://groups.google.com/forum/#!search/$23takabranzaseo|sort:relevance|spell:false

coś słabo huczy

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

U Mnie ciągle na "zielono" bez potrzeby "niebieskiego" i jestem przekonany, że tak będzie jeszcze jakieś 30 lat...

Ogólnie - contans.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie lubię ściemniać, nie robię seo już ponad 3 miesiące, wkurzały mnie te spadki i powolne pozycjonowanie ale od 2 dni - pierwszy razy od kilku miesięcy - zielono :) Domeny o których już zapomniałem, kisiły się do czasu wygaśnięcia. Czy to spowoduje, że wrócę do seo ? NIE, czy to spowoduje, że przestanę atakować google - ZDECYDOWANIE NIE :D :D :D :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Przywykłem do tego, że chcę coś zorganizować, finalnie wszyscy tylko gadają a jak przyjdzie co do czego nikt się nie podejmie to i działam sam. Każdy dzień zaczynam od trolowania googlowi facebooka, google plus itp :) Jak chociaż jedna osoba dziennie spróbuje - chociaż spróbuje Binga albo Duckduckgo to już jest sukces :)

Pojawił się efekt "złej karmy" - zło zawsze wróci do właściciela z 10 krotną siłą. https://stooq.pl/q/?s=googl.us miało być fajnie, wcześniej działało a teraz się skończyło. Update jednym słowem nieudany :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Bo to było do przewidzenia. Ile można sięgać do cudzej kieszeni? Małymi kroczkami odchodzą userzy od ich szukajki. Powolutku, powolutku, ale w G są mądre głowy (tego nikt chyba nie neguje) i pewnie już zauważyli, że skoro nam rośnie powoli ruch z innych szukajek, to kosztem ich "wspaniałej" szukajki, którą sami dożynają w "trosce" o userów dla $.

Jak dla mnie więcej szukajek na rynku to więcej $ dla nas :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Pojawił się efekt "złej karmy" - zło zawsze wróci do właściciela z 10 krotną siłą. https://stooq.pl/q/?s=googl.us

Rzeczywiście, ok. 100% wzrost wartości akcji rok do roku i tak od 10 lat. Musieli być bardzo, bardzo źli w poprzednim wcieleniu :hahaha:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności