Skocz do zawartości

Znikniecie linków w GWT do zera.

likom

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zobaczyłem dziwne zjawisko.

U 2 klientów nagle w GWT pokazuje że nie ma linków do witryny.

I je jest to tak że wczoraj były 2-3 tylko kilkaset a dzisaj pokazuje: brak danych

Bywały zmiany w ilości pokazywanej ale żeby tak ?

Ma to ktoś ?

Witam

Panowie mam problem

Do tej pory wpisując np frazę 'filmowanie ślubu wrocław' tytuł strony i opis wyświetlał się w wyszukiwarce google bez problemu.

Dzisiaj zauważyłem że w tytule jest domena a w opisie dziwne daty i nazwy.

Czy ktoś zna przyczynę tego blędu??

Z góry dziękuję za pomoc :)

film-slubny-wroclaw...> 04-Jun-2014 07:48 8.3K ... 23-May-2014 20:54 8.4K [TXT]filmowanie-slub-wese. ... filmowanie-slubu-opo..> 10-Jun-2014 08:50 9.7K ...

w tytule jest domena

a w opisie to: film-slubny-wroclaw...> 04-Jun-2014 07:48 8.3K ... 23-May-2014 20:54 8.4K [TXT]filmowanie-slub-wese. ... filmowanie-slubu-opo..> 10-Jun-2014 08:50 9.7K ...

• Twojfilm.net
    www.twojfilm.net/

Tłumaczenie strony
    film-slubny-wroclaw...> 04-Jun-2014 07:48 8.3K ... 23-May-2014 20:54 8.4K [TXT]filmowanie-slub-wese. ... filmowanie-slubu-opo..> 10-Jun-2014 08:50 9.7K ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności