mdm12 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam Jest to nowa odsłona mojego foto bloga Motym Envisioned pochodzi ze zbiorów elegantthemes. Na chwilę obecną umieściłem 3 zmodyfikowane posty tak dla przykładu (W starej wersji mam ich ponad 120) Galerie na stronie obsługuje NextGEN Gallery. Proszę o opinię na temat :szybkości ładowania się strony i galerii, tlumaczenia (pierwszy raz sam tłumaczyłem motyw) ogólnej estetyki i tego co powinienem usunąc lub dodać przed "premiera" https://marcinszymanski.eu/ Amatorski blog fotograficzny - Czyli Wielka Brytania w obiektywie rowerzysty Auto-Moto Blog - Motoryzacyjny Presell Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 szybkości ładowania się strony masz źle skonfigurowane fb i przez to strona tak muli Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdm12 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 To znaczy? Nie bardzo rozumiewm Amatorski blog fotograficzny - Czyli Wielka Brytania w obiektywie rowerzysty Auto-Moto Blog - Motoryzacyjny Presell Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 aż tak nie wnikałem strona u mnie się źle wczytuje a konsola zgłasza 3 błędy jak się zdanie powiązane z fb Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcydiakon Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Cienie, zaokrąglone rogi prostokątów - wygląda jak strona sprzed kilku lat. Bardzo źle wyglądają też linki w " O mnie" - są poprzekreślane. www.strefatekstu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 cienie pod tekstem z ciastkami aż kłują w oczy, "Unia europejska" - albo oba słowa z wielkiej, albo oba z małej - jak nie lubisz UE. Zakładka linki - to żeś poszedł po bandzie https://marcinszymanski.eu/category/porfolio/ : od strony usera, bardzo ciężko się czyta, ponieważ: "Kościół św Bartłomieja Kościół Św Bartłomieja został zbudowany z lokalnego piaskowca" tekst z błędami i zdecydowanie za mały "St Bartholomew’s, Holmer" - za duży tekst "Opublikowany w Architektura, Astrofotografia, Blog, Know how, Krajobraz, Miejsca zapomniane i nieznane, Porfolio, Przyroda, Zabytki | 0 Comments" to jest chyba najmniej istotna informacja a jest dużą i rzucającą się czcionką napisane... Ramki do zdjęć dziwnie wyglądają. U mnie strona się szybko załadowała, ale panel z facebookiem na dole wydaje się przegięciowo duży, w chmurze tagów wykrzaczyło PL znaki, zdjęcie "o mnie" albo trochę większe, albo dać z twarzą, bo na tym nie wiele widać. Nie wiem o co chodzi z "subskrypcja" i tymi kółkami )) Wszystkie teksty na stronie za małe - ciężko się czyta Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdm12 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Tak jak pisałem jest to wersja robocza:-) Na chwile obecną zmieniłem wielkość tekstu z 12 na 16, i wywaliłam Fb ze stopki na rzecz zakładki po prawej stronie. Chyba zrezygnuje z chmury tagów i zostawię tylko kategorie,może znajdę jakiś widget łączący tagi i kategorie w tabelce z zakładkami. Amatorski blog fotograficzny - Czyli Wielka Brytania w obiektywie rowerzysty Auto-Moto Blog - Motoryzacyjny Presell Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.