Skocz do zawartości

Wyświetlenia strony

Faraday

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem dotyczący wyświetleń reklam AdSense. Na początku 2013 roku moja strona miała miesięcznie przykładowo 100.000 wyświetleń w Analytics i 98.000 wyświetleń reklam w AdSense w tym samym okresie.

W listopadzie tego roku miała znów, powiedzmy, 100.000 wyświetleń, ale tylko 50.000 wyświetleń stron wg AdSense.

Generalnie chodzi o to, że przy podobnej liczbie odsłon witryny, liczba odsłon AdSense (stron na których reklama się wyświetla) zmalała niemal o połowę. Dodam, że kod reklamy umieszczony jest niemal na wszystkich oglądanych stronach.

Coś chyba zepsułem, bo przez kilka lat wyświetlenia były bardzo podobne, dopiero kilka miesięcy temu zaczęło się to zmieniać. Tylko co może być przyczyną?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności