Skocz do zawartości

Jakiej używasz przeglądarki?

virus

Jakiej przeglądarki używasz?  

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej używasz przeglądarki?

• Chrome
      59
    • Firefox
      87
    • Safari
      11
    • Opera
      35
    • Internet Explorer
      9
    • Inna
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakiej używam przeglądarki? Pytanie z pozoru proste, można by rzec - wymagające zero-jedynkowej odpowiedzi. U mnie sprawa nie jest taka prosta. Sporo zależy od nastroju, pogody za oknem czy innych mniej lub bardziej istotnych czynników. Głównie jest to firefox. Mimo, że ten lis kojarzy mi się z jednym z byłych premierów, wciąż darzę tę przeglądarkę sympatią. Opera - zawsze kojarzy mi się z kulturą na najwyższym poziomie. Chcę posłuchać muzyki poważnej, obejrzeć jakiś koncert - wybieram operę. Zawsze mogę wtedy rzec, iż słucham muzyki w operze. Safari - używałem jeszcze kilka miesięcy temu, okazjonalnie. Teraz - po problemach z imigrantami jak również informacją, w jakim tempie nasze naturalne środowisko jest niszczone - zrezygnowałem. Chrome? Dziękuję, postoję. Wieczne problemy z ową przeglądarką dosyć szybko zaważyły na tym, iż nasze drogi muszą się rozejść. Wolę lisa. Czasem chodzi wolniej, czasem szybciej - w końcu cwany z niego lisek.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności