Skocz do zawartości

Badziewia typu orangw.pl

joe_hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Jak boicie sie o swoj content to go nie publikujcie, trzymajcie wydrukowany w szufladzie, to ze ktos znalazl latwy sposob na $$ to odrazu robicie awanture, ktos byl sprytniejszy niz Wy, i teraz nie mozecie tego przebolec, to jest wlasnie Polska mentalnosc, i te strony wcale nie sa bezwartosciowe jesli dobrze dobrane sa reklamy to takie strony ulatwiaja szukanie informacji, a ktos moze caly czas pracuje nad tym,udoskonala, w koncu moze dopracuje to wszystko i zacznie normalnie funkcjonowac, zreszta kazda konkurencja dla Was to tylko spam, smietniki itp.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ze ktos znalazl latwy sposob na $$ to odrazu robicie awanture, ktos byl sprytniejszy niz Wy

Polska mentalnośc to jest właśnie to co Ty popierasz. Czyli ukraść coś komuś, na czyjejś pracy coś zarobić, może nikt się nie zorientuje a w sumie będzie do przodu.

NIe zarobić uczciwą pracą tworząc stronę która posiada treści i daje coś internautom, tylko podkradać czyjeś treści i podkradać czas innym internautom, którzy przez przypadek wejdą na stronę i stracą 5 czy 10 sekund by ocenić, ze to jest spamiarka

Oszusci i tyle. Znalazłem na tej spamerskiej stronie mój content. Bynajmniej nie wyrażałem zgody na jego publikację tam.

Coraz czesciej w wynikach wyszukiwania znajduje sie ta spamerska domena. Kradnie tylko czas internautów.

a google, msn, onet dałes zgode pisemna..?

NIe zarobić uczciwą pracą tworząc stronę która posiada treści i daje coś internautom, tylko podkradać czyjeś treści i podkradać czas innym internautom, którzy przez przypadek wejdą na stronę i stracą 5 czy 10 sekund by ocenić, ze to jest spamiarka

czyli bezwartosciowe strony ktore maja na swobie tresci z Wikipedia tez uwazasz ze sa do xxxx!

a sa czasem takie sytuacje ze te strony z wika sa wyzej o wiele niz wlasciwa tresc z domeny wiki..

to chyba pomaga innym

no ale dlaciebie naopewno bedzie bezwartosciowa.:)

userbar3.gif

userbar2.gif

czyli bezwartosciowe strony ktore maja na swobie tresci z Wikipedia tez uwazasz ze sa do xxxx!

Do xxxx czy nie do xxxx, są całkiem legalne, bo licencja GNU FDL pozwala na kopiowanie treści.

Do xxxx czy nie do xxxx, są całkiem legalne, bo licencja GNU FDL pozwala na kopiowanie treści.

no ja o tym wiem ze legalne...

nawet jak skopiujesz z innej strony cos i podpiszesz ze to jest z tej strony a nie podpiszesz sie ty podnim to jest tez wedlug prawa legalne. choc czasem trzeba zgody...

ale 75% osob na forum powie ze to jest SPAM :) no co innego slowa nie potrafia uzyc

userbar3.gif

userbar2.gif

Jakbys wiedzial jakie $ robi ta stronka to stawiam skrzynke najlepszej wodki, ze w ciagu paru minut zaczal bys pisac generator i malo obchodziloby Cie skad bierzesz kontent ;-) :)

Litex, a złodzieja, który Cię okradł też szanujesz, bo to dało mu kasę?

powiem ci tam, ukradli mi kilka razy komórke.. ale przeciez jak ktos nie ma kasy to niechc kradnie (choc tego nie popieram).. a jesli chodzi orangw to kuzwa przeciez to jest na zasadzie jak kazdy bot.. czyli wchodzi na strone bez pytania...

ciekawe czy rzucacie sie do botów z japoni i z chin , które zrzeraja wiecej tafiku niz googlebot...

Chyba po problemie - popatrzcie---> site:https://orangw.pl - czyzby strona wyleciala z Google? :)

i szczerze ci pwoem ze nie mam pojecia z czego tu sie cieszyc....

jestem ciekaw ile osob z tych co brali udzial.. ma cos posobnego a nie pisze o tym , tylko o konkurencji ..

userbar3.gif

userbar2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności