Skocz do zawartości

Badziewia typu orangw.pl

joe_hunter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

(...)

czy wy zazdroscicie ze nie mozecie i wy tak zrobic.. :)

lol wiecej tu juz nie wpadne chyba przynajmniej na ten post bo tutajk jest tylko kaplowanie jak nie na orangw to znajdziesz sie inna strona i w kolko

Jesli ktos lamie zasady i przez lamanie tych zasad dziala na moja niekorzysc to mam biernie patrzec oraz nic nie zrobic?

Śmieszy mnie Twoje dziecinne podejscie do "kablowania". Przykładowo, jeśli bedziesz wiedzial kto ukradł Twojemu koledze samochód to podrzucisz informacje policji czy będziesz zazdrościć, ze też nie możesz tak zrobić. Ciekawe co byś myślał gdyby ktoś Tobie ukradł samochód B)

kuzwa my nie mowimy o samochodzi tylko o necie.. i nie wpieprzajcie samochodow i wogole czegos innego w dyskusuej..

to jest swiat netowy i mamy mowic o necie.

mi tak samo kradna trescie ze stron ui co wali mnie to. jak chce to niechc beiorze.. i ciul bede sie prawdowal kto kradnie a kto nie.. wole robic strony i zarabiac a nie pierpzyc sie czy kradnie

czy wy zazdroscicie ze nie mozecie i wy tak zrobic.. :)

Sadzisz ze nikt tutaj nie moglby tak zrobic? Zapewniam cie ze jest wiele osob dla ktorych to nie stanowi problemu, tylko niektorzy ludzie maja swoj honor oraz sumienie.

to ty nie rob,. - proste

userbar3.gif

userbar2.gif

(...)

kuzwa my nie mowimy o samochodzi tylko o necie.. i nie wpieprzajcie samochodow i wogole czegos innego w dyskusuej..

to jest swiat netowy i mamy mowic o necie.

mi tak samo kradna trescie ze stron ui co wali mnie to. jak chce to niechc beiorze.. i ciul bede sie prawdowal kto kradnie a kto nie.. wole robic strony i zarabiac a nie pierpzyc sie czy kradnie

Sytuacja z samochodem jest prawie identyczna z tym o czym my mowimy. Ktos lamie zasady i dziala na moja niekorzysc.

Nie odpowiedziales na moje pytanie:

Jesli ktos lamie zasady i przez lamanie tych zasad dziala na moja niekorzysc to mam biernie patrzec oraz nic nie zrobic?

Pozdrawiam

Jurdziol

to ci posialem ze mi tak samo kradna tresci i co wali mnei to.. niechc sobie biora.. czy stoje i patrze biernie...

niech kradna ja swoje i tak zarobie jesli mam zarobic.

userbar3.gif

userbar2.gif

No wiesz skoro ciebie to nie rusza ze ktos cie okrada to ok. To nie znaczy ze my sie damy okradac.

Ps. W razie potrzeby wiemy kogo mozna okrac a on sie nawet tym nie wzruszy.

:) zdrowie :D

i dlaej bede robic :D z szalono sie z tego cieszyl :)

no ale popatrz na to logicznie..

jesli jeszcze robisz to w jakims PP gdzie jest wladza w Polsce i sami niechce miec problemy z tego tylulu to jeszcze ktos to pilnuje. a jesli masz adsense czy peack czy inne partnerstwo to kogo to obchodzi ... i tak nie dojdziesz do kolesia bo serwow w polsce nie ma tak wiec polska nie bedzie sie bawic w to a jesli to odpowie ci jak kiedys mojemu bracholowi ze to niska szkodliwos czynu i nikogo to nie obnchodzi :D

uwazam temat za zakonczony

userbar3.gif

userbar2.gif

uwazam temat za zakonczony

A ja nie...

no ale popatrz na to logicznie..

jesli jeszcze robisz to w jakims PP gdzie jest wladza w Polsce i sami niechce miec problemy z tego tylulu to jeszcze ktos to pilnuje. a jesli masz adsense czy peack czy inne partnerstwo to kogo to obchodzi ... i tak nie dojdziesz do kolesia bo serwow w polsce nie ma tak wiec polska nie bedzie sie bawic w to a jesli to odpowie ci jak kiedys mojemu bracholowi ze to niska szkodliwos czynu i nikogo to nie obnchodzi :)

Patrze logicznie - i nie pozwolę żeby ktoś sobie bezkarnie kopiował mój kontent na który poswięcam pracę. Nie będzie sobie byle wycierus d..... moim kontentem wycierał.

Swoją drogą litex wątpię abyś miał jakiś własny kontenet - dlatego masz to gdzieś bo się nie napracowałeś nad nim.

A zgłaszać takie badziewie do googla i innych wyszukiwarek będe bezwzględnie - w innym wypadku któregoś dnia moje pozycjonowane uczciwie strony ulegną serwisom pozycjonowanym za pomocą linków z takich złodziejskich sajtów :blink:

PS. Do walczących ze spamem - warto czasem nie ograniczać się do zgłaszania spamu do googla - i dodatkowo wysłać informację do własciciela strony. W ten sposób bedziemy niszczyć nie tylko łatwe do odtworzenia złodziejskie sajty ale i samych złodziei :)

Apartamenty w Międzyzdrojech do wynajęcia na stronie Międzyzdroje noclegi i katalog Zycki oraz Tapety zwierzaki na pulpit.

to ci posialem ze mi tak samo kradna tresci i co wali mnei to.. niechc sobie biora.. czy stoje i patrze biernie...

niech kradna ja swoje i tak zarobie jesli mam zarobic.

Własnie chodzi o to, ze nie zarobisz. Na pierwszych stronach byly opisane sytuacje, ze orangw.pl bylo dosc wysoko na roznego typu hasla, wiec sciaga traffic -> napewno jakis % kliknie w reklamy -> zmniejszy sie budzet reklamodawców -> mniej reklam m.in. dla mojej i Twojej strony -> mniejsze zarobki dla nas obu i wielu innych. Wiec nie ma sensu sie oszukiwać, że na tym nie stracisz.

No wiesz skoro ciebie to nie rusza ze ktos cie okrada to ok. To nie znaczy ze my sie damy okradac.

Ps. W razie potrzeby wiemy kogo mozna okrac a on sie nawet tym nie wzruszy.

:blink: zdrowie :D

i dlaej bede robic :) z szalono sie z tego cieszyl :)

Brak poszanowania swojej osoby i akceptacja okradania samego siebie to prawie jak brak instynktu samozachowawczego co nie jest normalne (w sensie bardzo rzadko spotykane ;))

Pozdrawiam

Jurdziol

no ale pomysl. przeciez daliscie pomysl na tym forum z orangw.pl i napewno kilka osob zaczerpinie ten pomysl i stworzy swoj spam i sami robicie ze tworzone one. sa..

jesli byscie nie zaczeli tematu to 60% osob nawet by nie wiedzialo o nim. i 1% z nich nie zaczeoby nowego tworzcy

userbar3.gif

userbar2.gif

no spoko... ale jest duzo ludzi ktorzy to robia i napewno sie tego nei zmieni w duzym stopniu... ewentualnie skarze sie jakis pionkow co malo tego robia. a ci wielcy zawsze sie wybrania

A ja wczoraj wymieniłem korespondencję z kolegą kolegi który pracuje w Policji w wydziale ds. przestepczości komputerowej :)

To jest ścigane i mozna zgłaszać jako "naruszające prawa majątkowe do dzieła" :)

Tak więc jak zobacze jakieś badziewie typu orangw to zgłaszam od razu. Moze jak złodzieje zejdą z wirtuala do reala w komisariacie policji to im przejdzie ochota.

Apartamenty w Międzyzdrojech do wynajęcia na stronie Międzyzdroje noclegi i katalog Zycki oraz Tapety zwierzaki na pulpit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności