Skocz do zawartości

Tagi H1

genju2

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Pytanie czy mogę umieścić < h1> w stopcę. A reszte tagów < h2> <h3> w treści strony. Czy ma to jakieś znaczenie dla google ? Wiem iż naturalnie powinno być iż nagłówek <h1> Jest na samej górze. Jednak mam taką sytuację iż nie mogę tam go umieścić.

• 3 tygodnie później...

zresztą, googlebot zdaje się zwraca dużą uwagę na H1,
np dobrze jest jeśli jest większy (czcionka) od kolejnych czyli h2, h3 itd jest u góry strony itd

któreś z narzędzi do optymalizacji, wysypało mi komunikat, że używam tagów html w h1 a to nie dobrze,

o co dokładnie może chodzić? i czy to faktycznie ma znaczenie.

ricco-banner.png

zresztą, googlebot zdaje się zwraca dużą uwagę na H1,

np dobrze jest jeśli jest większy (czcionka) od kolejnych czyli h2, h3 itd jest u góry strony itd

któreś z narzędzi do optymalizacji, wysypało mi komunikat, że używam tagów html w h1 a to nie dobrze,

o co dokładnie może chodzić? i czy to faktycznie ma znaczenie.

A używałeś na tej stronie też h2 ? albo nie było użytego h1 a potem h3 ?

... prosta wtyczka seoqake powinna pomóc w ocenie co jest dobrze, a co nie ...

ileż by było mniej spamu i zaśmiecania wątku, gdyby tak od razu.

czy jak już informacja jest w sieci, tzn że nie można zadać pytania, żeby nie urazić jakiegoś profesjonalisty który nie lubi tracić czasu na czytanie po raz drugi tego samego zagadnienia?

poza tym, zdaje się że to od upominania są moderatorzy.

ricco-banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności