Skocz do zawartości

Przestrzegam przed katalogiem KARO

kmiciu

Rekomendowane odpowiedzi

Przestrzegam przed korzystaniem z katalogów które poza dodającymi pies z kulawą nogą nie odwiedza.
Karo_Pokerowy_katalog_stron_Chromium.png

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

NIestety, ale tak się zdarza, złóż reklamację przez dotpay może rozpatrzą pozytywnie:)

A następnym razem patrz na datę moderacji i na strony oczekujące :)

Pozdrawiam

Kolega Nerox myli się pisząc "może rozpatrzą pozytywnie". O czywiście myli sie pozytywnie, bo nie "może", ale na 100% dostaniesz zwrot. Piszę tutaj jako właściciel katalogu, gdzie taka sytuacja miała miejsce w doptpay.

I tutaj przestrzegam właścicieli katalogów i innych serwisów korzystających z dotpay bo z tego co osobiście doświadczyłem to dotpay uznaje reklmamację każdemu w ciemno, bez jakiegokolwiek kontaktu z właścicielem serwisu, nie pisząc nawet czego ta reklamacja dotyczy.

Brak kontaktu o tym fakcie nawet na email od dotpay i tylko faktura na zwrot kwoty za kilka sms-ów, z określonego nr tel. w różnych stawkach. Barak dodatkowych informacji na fakturze oprócz uznanej reklamacji z dotpay. Ogarneło mnie zdziwienie za co ? W pierwszej chwili pomyślałem, że zapewne odrzuciłem czyjś wpis i ktoś to zareklamował, ale to tak przecież nie działa. Na fakturze widniały nr kodów, więc sprawdziłem. Nr kodów odpowiadały dodanym stronom widniejącym w katalogu od kilku miesięcy. Odnośnie reklamacji czego ona dotyczyła, do dziś nie wiem. Co mogłem w tym przypadklu zrobić skoro musiałem oddać pieniądze, za wysłanie smsów osoby, która dodała swoje strony do katalogu to oczywiście usunąc strony tej osoby, zbanować ją i opuścić dotpay, na czym o wiele bardziej skorzystałem.

Wiec kolego składaj reklamację bo uważam, że czy masz podstawę i uzasadnienie czy nie dotpay ją i tak uzna.

@up

Ja napisałem że "może rozpatrzą", ponieważ dopiero rozpocząłem współpracę z firma DotPay :) Ale cieszę się że tak reagują !

„Kiedy chcę pobudzić swój mózg do pracy, włączam komputer. Kiedy chcę odpocząć, włączam telewizor.” — Steve Jobs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności