Skocz do zawartości

Presta Shop 1.6.0.9 - sortowanie produktów

LeMand

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam sklep na systemie Presta Shop 1.6.0.9 pod domeną lemand . pl i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe sortowanie produktów według własnego uznania, tak aby w kategorii np. sukienki - zaczynały się produkty, które ja sam chce. Np. aby sukienka którą dodałem dwa miesiące temu była cały czas na pierwszej stronie, albo aby nie było produktów tego samego producenta koło siebie.

W programie jest opcja PREFERENCJE>PRODUKTY i mamy 8 kombinacji ale żadna nie pomaga mi w mojej sytuacji.

Prosiłbym o odpowiedź.

Pozdrawiam

ar4: jakie płatne rozwiązanie?!

LeMand: w preferencje -> produkty ustawiasz sortowanie po pozycji w kategorii. Następnie wchodzisz w Katalog - >produkty i filtrujesz konkretną kategorię.

Tutaj masz kolumnę pozycja i przesuwasz produkty na określone miejsce. Proste i za darmo ;)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności