LeMand Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam, Mam sklep na systemie Presta Shop 1.6.0.9 pod domeną lemand . pl i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe sortowanie produktów według własnego uznania, tak aby w kategorii np. sukienki - zaczynały się produkty, które ja sam chce. Np. aby sukienka którą dodałem dwa miesiące temu była cały czas na pierwszej stronie, albo aby nie było produktów tego samego producenta koło siebie. W programie jest opcja PREFERENCJE>PRODUKTY i mamy 8 kombinacji ale żadna nie pomaga mi w mojej sytuacji. Prosiłbym o odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Z tego co zrozumiałem, to chcesz jakieś niestandardowe rozwiązanie, tak więc poszukaj programisty, który przygotuje Ci sort według twoich zaleceń, ale musisz dobrze opisać swoje wymagania... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 ar4: jakie płatne rozwiązanie?! LeMand: w preferencje -> produkty ustawiasz sortowanie po pozycji w kategorii. Następnie wchodzisz w Katalog - >produkty i filtrujesz konkretną kategorię. Tutaj masz kolumnę pozycja i przesuwasz produkty na określone miejsce. Proste i za darmo When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.