Skocz do zawartości

Amerykanie i Niemcy biją się o TVN

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A jakie ma to znaczenie dla normalnych ludzi?

Żadne.

Byliśmy, jesteśmy i będziemy manipulowani i oskubywani z ostatniego grosza.

Mając tą przykrą świadomość - gó**o mnie to obchodzi.

"Szlaf" to nie do Ciebie (bo chwała za szukanie newsów) ale ogólnie do tego otaczającego nas przykrego spadającego na psy świata.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@up jakie wnioski? że to zwykła, postępująca globalizacja? To coś, to dzieje się od zarania dziejów w każdej dziedzinie życia. Komu to nie pasi musi przeprowadzić się do lepianki i wcinać korzonki.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Szlaf globalizacja biznesu. I rok ekonomii.

[edyta]

I weź no Szlaf nie zabieraj zajęcia Senatorowi :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Moim zdaniem nie warto angażować się w dyskusję o takich newsach, szkoda nerwów, a na nasze życie to i tak nie wpłynie

Po pierwsze: jak nie chcesz to nie dyskutuj.

Po drugie: najlepiej cicho siedzieć, nie brać udziału w niczym, nie głosować w wyborach, nie organizować nic i nie startować w wyborach... jest super i tak niech będzie, niech inni zarządzają nami i naszymi pieniędzmi i w ogóle naszym życiem... JOŁ

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Ja tam rozumiem co @M0drzew ma na myśli. Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy.. imho to kwestia czasu i będziemy mieli "lato '80"

Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy..

Wywalczyć to nie wszystko. Trzeba jeszcze znać się na zarządzaniu a to już nie każdy potrafi. Jak widać inni potrafią. Rozwijają firmy (lub jak wolisz globalizują). Dlaczego nie my? Wolimy narzekać? Tu jest ciekawy przykład :Dhttps://www.forum.optymalizacja.com/topic/188887-smieszne-zdjecia-fb/?p=1387693

PS.

Taka jest Prawda. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Szlaf która prawda? Twoja prawda, moja prawda czy gó**o prawda? :D

My też potrafimy Szlaf i to doskonale - niestety często po za granicami ojczyzny bo w kraju musimy obawiać się kumoterstwa i kolesiostwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności