SzlafRock Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolejny produkt w portfolio AS? https://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/tvn-na-sprzedaz-w-kolejce-time-warner-discovery-i-axel-springer/49mq7h Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 a co GazpromMedia już się wycofało z zakupu TVN po tym jak im się spółka matka (Gazprom) nie domyka przez sankcje ? T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Niech TVN kupi Google, jak monopol to monopol. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A jakie ma to znaczenie dla normalnych ludzi? Żadne. Byliśmy, jesteśmy i będziemy manipulowani i oskubywani z ostatniego grosza. Mając tą przykrą świadomość - gó**o mnie to obchodzi. "Szlaf" to nie do Ciebie (bo chwała za szukanie newsów) ale ogólnie do tego otaczającego nas przykrego spadającego na psy świata. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Cytat A jakie ma to znaczenie dla normalnych ludzi? Normalni ludzie potrafią z tego wyciągnąć wnioski. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 @up jakie wnioski? że to zwykła, postępująca globalizacja? To coś, to dzieje się od zarania dziejów w każdej dziedzinie życia. Komu to nie pasi musi przeprowadzić się do lepianki i wcinać korzonki. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Cytat globalizacja? Rozwój firmy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 @Szlaf globalizacja biznesu. I rok ekonomii. [edyta] I weź no Szlaf nie zabieraj zajęcia Senatorowi Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtajchman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Oby się nie skończyło tak jak przejęciem platformy "n" przez cyfrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcydiakon Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Moim zdaniem nie warto angażować się w dyskusję o takich newsach, szkoda nerwów, a na nasze życie to i tak nie wpłynie www.strefatekstu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 W dniu 16.12.2014 o 20:23, Arcydiakon napisał(a): Moim zdaniem nie warto angażować się w dyskusję o takich newsach, szkoda nerwów, a na nasze życie to i tak nie wpłynie Po pierwsze: jak nie chcesz to nie dyskutuj. Po drugie: najlepiej cicho siedzieć, nie brać udziału w niczym, nie głosować w wyborach, nie organizować nic i nie startować w wyborach... jest super i tak niech będzie, niech inni zarządzają nami i naszymi pieniędzmi i w ogóle naszym życiem... JOŁ Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 W dniu 16.12.2014 o 20:39, M0drzew napisał(a): jest super i tak niech będzie, niech inni zarządzają nami i naszymi pieniędzmi i w ogóle naszym życiem... JOŁ No przecież to już się dzieje urzędnicy tak właśnie robią i ci państwowi i ci Watykańscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja tam rozumiem co @M0drzew ma na myśli. Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy.. imho to kwestia czasu i będziemy mieli "lato '80" Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 W dniu 16.12.2014 o 20:50, mcmagik napisał(a): Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy.. Wywalczyć to nie wszystko. Trzeba jeszcze znać się na zarządzaniu a to już nie każdy potrafi. Jak widać inni potrafią. Rozwijają firmy (lub jak wolisz globalizują). Dlaczego nie my? Wolimy narzekać? Tu jest ciekawy przykład https://www.forum.optymalizacja.com/topic/188887-smieszne-zdjecia-fb/?p=1387693 PS. Taka jest Prawda. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 @Szlaf która prawda? Twoja prawda, moja prawda czy gó**o prawda? My też potrafimy Szlaf i to doskonale - niestety często po za granicami ojczyzny bo w kraju musimy obawiać się kumoterstwa i kolesiostwa. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.