Skocz do zawartości

Amerykanie i Niemcy biją się o TVN

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy..

Wywalczyć to nie wszystko. Trzeba jeszcze znać się na zarządzaniu a to już nie każdy potrafi. Jak widać inni potrafią. Rozwijają firmy (lub jak wolisz globalizują). Dlaczego nie my? Wolimy narzekać? Tu jest ciekawy przykład :Dhttps://www.forum.optymalizacja.com/topic/188887-smieszne-zdjecia-fb/?p=1387693

PS.

Taka jest Prawda. ;)

OT

w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy... i dochodzę do wniosku, że mój ten jeden głos był dobry i ważny i coś się ruszy w dobrą stronę.

A apropos 11milionów - z rozmowy o pracę:

- [...] ile chce pan zarabiać?

- 1800 na rękę.

- ok, zaczyna pan jutro.

- ok

[tydzien poźniej]

- szefie.... kiedy dostanę podwyżkę?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy..

Wywalczyć to nie wszystko. Trzeba jeszcze znać się na zarządzaniu a to już nie każdy potrafi. Jak widać inni potrafią. Rozwijają firmy (lub jak wolisz globalizują). Dlaczego nie my? Wolimy narzekać? Tu jest ciekawy przykład :Dhttps://www.forum.optymalizacja.com/topic/188887-smieszne-zdjecia-fb/?p=1387693

PS.

Taka jest Prawda. ;)

OT

w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy... i dochodzę do wniosku, że mój ten jeden głos był dobry i ważny i coś się ruszy w dobrą stronę.

(...)

Polityka niestety sprowadza się u nas do $$. Nie ma co udawać i robić z innych idiotów- jeśli chcesz wystartować w wyborach z "jedynki" to pozostaje wyłącznie pytanie ile kładziesz na stół. Dostajesz się- kradniesz ile możesz. Ideologia jest nieważna- prawda brutalna, bez względu na poglądy.

w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam

śmiałe wyznanie ;)

w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy

a ja jak obserwuję polytyków w tv to sie zastanawiam - skąd oni kur...a tyle tego biorą? Czy murzyna na posła wybrali w jakiejś murzyńskiej polskiej wiosce o której nie słyszałem ? Czy na posła wybrali faceta podającego się za babę niewidomi i głusi ?. Czy "kochającego inaczej" wybrało jakieś miasto gdzie wszyscy kochają inaczej ? Już nie ma NORNALNYCH którzy by się naddawali na przedstawicieli tysiącletniego czterdziesto milionowego narodu ?

w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam

śmiałe wyznanie ;)

w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy

a ja jak obserwuję polytyków w tv to sie zastanawiam - skąd oni kur...a tyle tego biorą? Czy murzyna na posła wybrali w jakiejś murzyńskiej polskiej wiosce o której nie słyszałem ? Czy na posła wybrali faceta podającego się za babę niewidomi i głusi ?. Czy "kochającego inaczej" wybrało jakieś miasto gdzie wszyscy kochają inaczej ? Już nie ma NORNALNYCH którzy by się naddawali na przedstawicieli tysiącletniego czterdziesto milionowego narodu ?

Przecież trzeba się czymś wyróżnić- normalny człowiek nie ma szans na przebicie. Murzyn, chińczyk, pedał, transwestyta- wszyscy usłyszą, że ktoś taki kandyduje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności