Skocz do zawartości

poprawne pozycjonowanie nowej domeny

mariuszzzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

'kilka tygodni' czekania na indeksacje strony moze sie duuuzo przeciagnac - nie wiadomo kiedy zostanie zaindeksowana

Prostej, poprawnej stronie powinno kilka dni wystarczyc.

Parkietland oferuje parkiety i podłogi egzotyczne.

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

jeśli mam stronę na tzw. tabelkach (wiem, że to nie dobrze), i tzw. pływające ramki (otwierając samą podstronę nie ma menu i reszty) czy na każdej podstronie wstawić znaczniki meta? czy to ma znaczenie dla pozycjonowania strony?

domyślam się, że jeśli wstawię znaczniki meta, to podstrony będą wśród wyników wyszukiwarek, ale nie jestem pewny.

drugie pytanie:

czy link do strony głównej na każdej podstronie serwisu jest zabroniony, czy wpływa na pozycjonowanie, czy ma jakiekolwiek znaczenie?

Strona na ramkach? myslalem ze to juz wyginelo !!!

Osobiście uważam ramki za niedopuszczalne ale odkąd pamietam dyskusja na temat ich stosowania była zawsze obecna wsrod webmajsterów.

A strone najlepiej zrobic w php z rozszezeniami .htm i poprawnym xhtml - pewno ktos znów powie ze to obciązanie serwera - dlamnie to bez znaczenia jak obciązony jest serwer a i niewydaje mi sie zeby mielenie plików przez interpreter php znów tak strasznie zazynało serwa :blush:

Parkietland oferuje parkiety i podłogi egzotyczne.

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności