Skocz do zawartości

a pary starczyło na 20 minut ...

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba być "genialnym" trenerem żeby zawodnika ktory w 2 połowie chyba piłki nie dotknął (żuraw) zostawiać do końca meczu...

i jest genialny - prawie jak trener: 1. żuraw nie dotykajac pilki nie byl zmeczony a dopiero co rozgrzany :) 2. Byl zdeterminowany - chcieli dac mu szanse :rotfl:

nie bardzo sie orientuje, ktory to juz raz pod rzad kompromintujemy sie na boisku na mistrzostawach ? :yahoo:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nie była żenada, tylko nasz normalny, przeciętny poziom. Tak po prostu gramy w piłkę nożną, co było widoczne w meczach kontrolnych. Więc czego się spodziewałeś? Przy takim ustawieniu? I takiej taktyce trenera?

Tomaszewskiego szanuje, ale ja akurat pamiętam jego wpadki. To tyle co wpadki Dudka, Boruca i Kuszczaka razem wzięte (no, może bez "bramki roku")

Eksperyment Discover.pl

Więc czego się spodziewałeś?

gry w piłkę.

a Ty, czego się spodziewałeś?

nie jestem ekspertem w piłce, stąd pozostaje mi polegać na opiniach ekspertów np w prasie.

i były owe opinie całkiem optymistyczne.

potem zobaczyłem jakieś pseudo ruchy na boisku i takież w boksie trenerskim... żenada to mało powiedziane.

gdybym rzucił palenie, potrenował parę miesięcy, byłbym równie kiepski jak oni, ale wiedząc, że reprezentuję kraj, zapier...bym po boisku jak najszybciej potrafię.

a tutaj?

mamy 38mln trenerów... jest w czym wybierać.

poziom zaangażowania żenujący

poziom konsekwencji w działaniu trenera żenujący

poziom zachowania polskich kibiców nadpodziw, oby tyko udało im się wytrwać, okaże się już w środę.

Co do samego meczu i Janasa: tragedia, dobrze ze byłem pijany, podobno an trzeźwo wyglądało to jeszcze bardziej dramatycznie.

Pytanie za 100 punktw: dlaczgo nie wpuscił Rasiaka ??

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności