Skocz do zawartości

a pary starczyło na 20 minut ...

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zresztą okazało się wczoraj jak traktują mundial i kibicow, robiąc sobie zdjęcia stadionu przed meczem, wczoraj dzien wolny, nawet nie chciało się im przyjść na konferencje, co to jest, zielona szkółka??

Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej to nie jest PO i nie musi codziennie organizować nic nie wnoszących konferencji prasowych. Podobnie jak dziennikarze pomyliłeś polityków z piłkarzami, a trenera z przewodniczącym partii.

A ty chyba uważasz że oni grają za darmo i są na wakacjach, to mogę Ciebie zapewnić ze grają za bardzo duże pieniądze i są w pracy.

A ty chyba uważasz że oni grają za darmo i są na wakacjach, to mogę Ciebie zapewnić ze grają za bardzo duże pieniądze i są w pracy.

dla nich praca to nie granie a sesje zdjeciowe, wywiady i reklamy na pepsi, browarach i chrupkach ;)

Zazwyczaj na swiecie jest tak ze tym sie zajmowali aktorzy i pisenkarki a pilkarze zajmowali sie gra w pilke ale u nas wszystko na odwrot :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nawet romeczek się załamał i chce upaństwowić futbol :D

https://wiadomosci.onet.pl/1338905,11,item.html

Lance już chyba nie będzie jeździł.

skąd masz taką informację? patrzę na oficjalną stronę TdF ale nie ma jeszcze listy startowej ;)

edyta: faktycznie się wycofał a ja to przespałem :Dhttps://www.eurosport.com/cycling/tour-de-f...sto897037.shtml

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Oglądałem dzis konferencje z Janasem.

Utwierdzam się w przekonaniu że niektórzy dziennkarze to mają tupet :D

Całe szczęście że Janas to nie prezydent Kaczyński i co jakiś czas nie serwuje nam orędzia w którym twierdzi że to wszystko wina przeciwnika.

Szacun dla niego.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Ja też miałem takie wrażenie może Janas chce wykorzystać stray chwyt Polaków z czasów Napoleona wtedy narodziło się powiedzenie

Pijany jak Polak ( i było jak najbardziej pozytywne)

decent

-----------------------------------------------------

:unsure: POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA :king:

-----------------------------------------------------

Chyba Najlepszy Najstraszy Sklep Ezoteryczny w całej sieci

logo.gif

Zresztą okazało się wczoraj jak traktują mundial i kibicow, robiąc sobie zdjęcia stadionu przed meczem, wczoraj dzien wolny, nawet nie chciało się im przyjść na konferencje, co to jest, zielona szkółka??

Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej to nie jest PO i nie musi codziennie organizować nic nie wnoszących konferencji prasowych. Podobnie jak dziennikarze pomyliłeś polityków z piłkarzami, a trenera z przewodniczącym partii.

Ale co to ma do rzeczy? Piłkarze i trener mają gdzieś(na szczęście) "opinię publiczną", bo z efektów pracy rozlicza ich PZPN. To, że dostają pieniądze to oczywiste, bo ryzykują zdrowie. Jakaś kontuzja może ich wykluczyć z gry na wiele miesięcy przez co stracą pracę u aktualnego pracodawcy, stracą szansę na przedłużenie kontraktu, a wtedy przyszlość staje się niepewna.

Jakiś robotnik przymusowy pracujący za zachodnią granicą tego nie zrozumie, bo jego zawsze zatrudnią na budowie, czy do zmywania garów. Tego typu ludzie jak zwykle mają najwięcej do powiedzenia i uważają się za najważniejszych i najmądrzejszych.

Nie był - on tak już ma :)

Jedno mam wspólnego z Janasem - nie cierpie publicznych wystąpień :king:

Husaria !! :unsure:

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Firefox: to jeszcze razem jesteście w grupie z Lechosławem panującym..on też widać się tak męczy, jak ma coś powiedzieć w szerszym gronie..chrząka, sapie.. (mam nadzieję, że Ty tak nie masz? :) )

Polacy grają zawsze w MŚ tylko 3 mecze:

1. pierwszy

2. o wszystko

3. o honor

Ale co to ma do rzeczy? Piłkarze i trener mają gdzieś(na szczęście) "opinię publiczną", bo z efektów pracy rozlicza ich PZPN.

Za przeproszeniem ale w du**e mam PZPN i ich rozliczanie, oni się tak rozliczą że Janasa zwolnią by dać mu inną posadę, a co z "opinią publiczną" czyli kibicami, dobrze sam zauważyłeś że mają ich "gdzieś".

To, że dostają pieniądze to oczywiste, bo ryzykują zdrowie. Jakaś kontuzja może ich wykluczyć z gry na wiele miesięcy przez co stracą pracę u aktualnego pracodawcy, stracą szansę na przedłużenie kontraktu, a wtedy przyszlość staje się niepewna.

Skoro się obawiają o swoje zdrowie to mogli nie jechać. Chętnych na ich miejsce nie brakuje.

Jakiś robotnik przymusowy pracujący za zachodnią granicą tego nie zrozumie, bo jego zawsze zatrudnią na budowie, czy do zmywania garów. Tego typu ludzie jak zwykle mają najwięcej do powiedzenia i uważają się za najważniejszych i najmądrzejszych.

:)

A ja zaluje ze przegapilem japonia-australia.. Sprawdzam na googlach w komorce - 1:0.. sprawdzam za chwile 1:1... hmm - no to koniec bo 8x minuta... 1:2 :) no to juz na pewno koniec a tu 90+2 - 1:3 :hello: i 7 zółtych kartek. No to był mecz! :yahoo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności