Skocz do zawartości

a pary starczyło na 20 minut ...

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

To, że dostają pieniądze to oczywiste, bo ryzykują zdrowie. Jakaś kontuzja może ich wykluczyć z gry na wiele miesięcy przez co stracą pracę u aktualnego pracodawcy, stracą szansę na przedłużenie kontraktu, a wtedy przyszlość staje się niepewna.

Skoro się obawiają o swoje zdrowie to mogli nie jechać. Chętnych na ich miejsce nie brakuje.

Np. na miejsce Krzysztofa Warzychy byli tacy chętni, przez których na występ na MŚ Polska czekała 16 lat.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Grzesiek, po prostu na mundialu nie ma słabych drużyn, jakiś tam raczej wyższy poziom każda z nich reprezentuje + duża motywacja,

Polacy zagrali na swoim standardowym poziomie, tylko zapomnieli o motywacji, i o tym, że inni ją mają (+ umiejętności nie gorsze) i łatwo się nie poddadzą,

Costa Rica na drużynę słabą nie wygląda, i jeżeli nie przegrają z Ekwadorem, to Polska ma ogromne szanse zostać nagorszą drużyną mundialu, bez żadnego punktu...

ps. ale chyba jak każdy kibic po cichutku sobie liczę, że a nuż coś z tymi Niemcami... ehh..

jedne punkcik dostać, Costa Rica wygrywa lub remisuje z Ekwadorem, Niemcy z Ekwadorem wygrywają, i później decydujący mecz z Costa Rica :)

czyli mogą 'na chama' grać na remis z Niemcami, licząc na 1X Costa Rici, tylko widowisko byłoby lipne jak na mundial...

głupie takie kombinacje, szczególnie na mundialu, jakby wygrali z Ekwadorem to wszystko byłoby jasne, CostaRica do ogrania i wyjście z grupy..

Firefox: to jeszcze razem jesteście w grupie z Lechosławem panującym

Niestety.

W innej grupie jestem za to z Jarosławem po śpiewać też nie umiem :P

Baranów nie brakuje:

https://mundial.onet.pl/0,1247843,1339401,wiadomosc.html

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

wtedy będa liczyły się bramki,

dlaczego jest do kitu? Polska miałaby wyjść z grupy, a Kostaryka (zapomniałem, że tak można pisać, zamiast CostaRica ;p i Ekwador nie, skoro każdy będzia miał po 3 punkty?

omyłkowo spojżałem na zasady od preliminary competition, w finałach zasada, że liczą się punkty w bezpośredniej konfrontacji, nie jest na pierwszym miejscu.

:P pozew świetny, chcieliśmy drugą Amerykę ? No to ją mamy.

Niebawem będziemy pozywać Radomskie, Fajranty, Wieśmacki i Kaczyńskiego za trwałe nerwice :)

Poza tym, dlaczego Janasa chcą pozywać ?

Czy to jego wina, że 90% Polaków nie wierzy w tą reprezentację ? A skoro nikt nie wierzy w krasnoludki, to jak jedni i drudzy mają wygrać mecz :)

Czy ktoś wywiesił te flagi ? Ja nie wiedziałem żadnej na osiedlu.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

1-Artur Boruc - 4-Marcin Baszczyński, 19-Bartosz Bosacki, 6-Jacek Bąk, 14-Michał Żewłakow - 21-Ireneusz Jeleń, 16-Arkadiusz Radomski, 7-Radosław Sobolewski, 8-Jacek Krzynówek - 15-Euzebiusz Smolarek, 9-Maciej Żurawski.

skład na Niemcy

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Panowie i Panie kibicujemy :rotfl:

2:1 dla Polaków

Ps. Tunezja - Arabia Saudyjska

Pierwszy sprzedany mecz w Mistrzostwach Świata.

Mimo, tego że sędzia był Arabów i tak 2:2 (Niemożliwe ;) ).

Sędzia nie podyktował 1 karnego i 3 rzutów 20 m od bramki Arabi ;)

Mam nadzieje, że w Meczu Polska Niemcy nie będzie nikt kupiony po za Janasem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności