Skocz do zawartości

Oferta - google add project

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą zadzwonił do mnie gosciu a firmy Google Add Project i zaoferował mi ofertę nie do odrzucenia. Stwierdził że wyświetlam się na wysokich pozycjach na mapach to on mi zagwarantuje że za jedyne 249 zł będę się wyświetlał na pierwszych pięciu miejscach przez 36 miesięcy. Jaki z tego morał ? Nie zapłacisz znikasz z google :) Tylko jak chcą mnie dodać skoro już na nich jestem. Poznań rządzi!!!

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Do mnie dzwonili wczoraj, również stwierdzili że jestem wysoko w wynikach miejsc google i jak nie zapłacę im 249 zł na dwa lata (w "promocji na trzy lata) to wyłączą mi wizytówkę w miejscach google do której ja mam hasła i przejęta jest prze zemnie. Może chodzi im o zdepozycjonowanie jej, ale czy to by się opłacało za 249 zł na trzy lata?

Poszukujesz nieszablonowe biura rachunkowe w Krakowie, koniecznie zajrzyj na www.luka-krakow.pl.

Chcesz kupić gotowe spółki z oo to musisz kliknąć w poprzedzający link, aby nie żałować, zapraszam.

Nie będę się wstydził za jakichś nierobów tylko dlatego, że są z mojego miasta. Dajcie namiary na tel. Przyrzekam uroczyście, że knuję coś niedobrego.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

zróbta zamieszanie na odpowiednim forum . Jeśli firma ma w nazwie "google" ( a jest to znak zastrzezony ) to nazwa firmy jawnie wprowadza w błąd . Jak się prawnicy z google wezmą za nich to bez skarpetek zostaną.

jak nie zapłacę im 249 zł na dwa lata (w "promocji na trzy lata) to wyłączą mi wizytówkę w miejscach google

a to mi śmierdzi szantażem

Nie będę się wstydził za jakichś nierobów tylko dlatego, że są z mojego miasta. Dajcie namiary na tel. Przyrzekam uroczyście, że knuję coś niedobrego.

61225310

zróbta zamieszanie na odpowiednim forum . Jeśli firma ma w nazwie "google" ( a jest to znak zastrzezony ) to nazwa firmy jawnie wprowadza w błąd . Jak się prawnicy z google wezmą za nich to bez skarpetek zostaną.

W nazwie nie mają google przez telefon się przedstawiają google add project

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Dostałem ofertę na maila. Poprosiłem a co. Tylko muszę się spieszyć bo zostały 4 wolne miejsca a inne firmy się biją

warol, tak ci powiedzieli, że inne firmy się bija o miejsce? hehe

Raczej biją się o tak wspaniałą ofertę, a oni (dobre ludki) specjalnie dla niego zarezerwowali to jedno miejsce xD

„Kiedy chcę pobudzić swój mózg do pracy, włączam komputer. Kiedy chcę odpocząć, włączam telewizor.” — Steve Jobs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności