Skocz do zawartości

Witajcie, kłaniam się nisko

niziou

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolę sobie jeszcze raz powiedzieć: Witajcie!

Mam na imię Mateusz i zajmuję się trochę frontendem, uczę się backendu, a pracuję przy wytwarzaniu stron na Wordpressie i wszelkimi związanymi z tym sprawami.

Nie wiem czy dobrze trafiłem dlatego chcę abyście pod tym postem sprosowali czy to forum to dobre miejsce.

Otóż nie bardzo interesuję mnie samo pozycjonowanie czy ogolnie rozumiane SEO poza page speed time, szukam pomocy w optymalizacji pod kątem page load time'u pewnej dużego serwisu z newsami, przejałem schedę przy zajmowaniu się nim i jako że nie jestem jeszcze doświadczony to szukam jakiegoś forum gdzie ktoś móglby mi podopowiedzieć co dalej (już kilka rzeczy poprawiłem, m.in. cache, mod_expires, ale wynik jest nadal bardzo słaby).

W każdym razie jeszcze raz pragnę was serdecznie powitać i mam nadzieję być stałym i wzorowym członkiem waszej społeczności. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności