Skocz do zawartości

proszę o opinie - ważna sprawa dla mnie

centrumwedkarskie

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zajmuje sie wprowadzaniem artykulow na sklep wędkarski www;centrumwedkarskie;pl i zalezy mi na jak najleprzej widocznosci strony w google a ze jestem "zwykły zjadacz chleba" a nie specjalista od pozycjonowania to bardzo prosze użytkownikow tego forum o pomoc i rzetelna opinie...

strona główna sklepu była bez tekstowego opisu na czym polega nasza dzialalność wiec wczoraj napisałem kilkanaście zdań swoimi słowami na temat naszego sklepu wędkarskie...

mój tekst to ten widoczny na stronie głównej pod "dlaczego my" rozpisalem sie troche z nadzieja ze google polubi nasza strone jak wprowadzimy taki niepowtarzalny opis...

...dziś informatycy wrzucili ten opis na stronę główną sklepu i wydaje mi się ze jest OK, tylko jedna rzecz mnie zastanawia...

opis jest na stronie głównej oraz pojawia się przy przegladaniu kazdego porduktu na sklepie czyli jest dostepny pod tysiacami adresów....

czy takie pojawianie się mojego tekstu na karcie kazdego porduktu w sklepie, ma wpływ na indywidualność i widocznosc w google naszego sklepu??? czy źle, dla pozycjonowania sklepu jest w opisanej sytuacji?? jak google traktuje ten moj indywidualny opis strony widoczny w kilkomatysiacami adresow????

http>//centrumwedkarskie.pl/2223-amortyzator-nr-10-140mm-pro-fluoro-vespe&path=59_63

tu jest ten opis i on jest przy kazdym produkcie na dole strony pod info ze platnosci obsluguje PAYU

czekam na odp czy tak może być i jak google to traktuje??

pozdrawiam (linki do edycji bo nie moglem jako nowy uzytkownik dodac ich w wlasciwej formie)

czy takie pojawianie się mojego tekstu na karcie kazdego porduktu w sklepie, ma wpływ na indywidualność i widocznosc w google naszego sklepu??? czy źle, dla pozycjonowania sklepu jest w opisanej sytuacji?? jak google traktuje ten moj indywidualny opis strony widoczny w kilkomatysiacami adresow????

Tekst o którym piszesz powinien być tylko na jednej stronie a nie na wszystkich, na upartego google może interpretować to jako duplicate content no i jeszcze za dużo jest pogrubionych fraz - jak byk pisanych pod seo.

"cyber" dziękuje za Twoją opinie :)

Jestem wędkarzem, ktory raczej nie zna się na zagadnieniach związych z pozycjonowaniem i funkcjonowaniem sklepu internetowego,dlatego mam wiele wątpliwości i pytań do was forumowicze... Zależy mi na jak najlepszym wyglądzie naszego sklepu intrenetowego i dlatego moja obecność na tym forum :)

Proszę bardzo o to, aby ktoś jeszcze wypowiedział się w opisanym przeze mnie zagadnieniu, bo mam już jedną opinie i chcialbym wiedzieć czy zgadzacie się z uzytkownikiem "cyber"???

przypominam, że chodzi mi o to czy tekst z strony głównej sklepu opisujacy charakter witryny, a powtarzający się w każdym produkcie (mamy kilkatysiecy produktow i przy każdym jest ten sam opis) jaki ma wpływ na widoczność strony w google dla np frazy "sklep wędkarski" i ogólnie... sklep jest tak zaprojektowany i ja jako osoba od wprowadzania towaru nie ma wpływu na wiele zagadnien zwiazanych z wygladem strony.....

http.//centrumwedkarskie.pl/ (strona sklepu "." zamienić na ":" - bo mam zamało postów aby dodawać kompletne linki)

pod grafiką platnosci PAYU, jest mój opis strony, z słowami kluczowymi

http.//centrumwedkarskie.pl/SIEK-M-SKLEP-GUPIK-3CM?search=gupik

a sklep zaprojektowany tak, że ten opis jest automatycznie pokazywany podczas przegladania każdego produktu - czyli jest w widoczny dla kilkutysiecy produktow

proszę o waszą opinie w tym temacie:

-czy ten mój tekst pojawiajacy się przy każdym produkcie, pozytywnie wpłynie na pozycjonowanie sklepu?? a może nie ma to na nic wpływu???

ogólnie sklep jest małowidoczny w google....

prosze abyscie napisali swoje opinie, abym miał szerszy obraz na temat tego co powinno byc poprawione w sklepie jezeli chodzi o projekt

pozdrawiam i czekam na wasze opinie

Dwa ruchome TOP,y na głównej stronie co to za pomysł? Ogólnie strona jest chaotyczna, podobnie jak Twoje wypowiedzi tutaj. Mnie to odstrasza, nie wiem jak innych.

e: obawiam się, że to nie literówka:

zalezy mi na jak najleprzej widocznosci strony

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

hmmm każdemu się czasami "taka głupia literówka" trafi... ;)

"seo-nie-kompatybilny" dzięki za Twoją opinie....

Domyślam się, że moje wypowiedzi mogą być chaotyczne za co przepraszam...

"gdy się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy"

czyli Twoim zdaniem ten powielany tekst, przy każdym produkcie to jest jakiś błąd w projekcie sklepu??

pozdrawiam i czekam na odp

centrumwedkarskie'" data-cid="1393260" data-time="1418846568">

czyli Twoim zdaniem ten powielany tekst, przy każdym produkcie to jest jakiś błąd w projekcie sklepu??

Myślę, że tak ale nie zajmuję się sklepami więc nie wiem na pewno.

centrumwedkarskie'" data-cid="1393260" data-time="1418846568">

pozdrawiam i czekam na odp

Od siebie polecam Ci cierpliwości więcej. Przecież z tego słyną wędkarze, prawda? Ogólnie jest to bardzo rozwojowa branża i warto w nią inwestować.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

-czy ten mój tekst pojawiajacy się przy każdym produkcie, pozytywnie wpłynie na pozycjonowanie sklepu??

Nie

ogólnie sklep jest małowidoczny w google

Tak

abym miał szerszy obraz na temat tego co powinno byc poprawione w sklepie jezeli chodzi o projekt

Dużo rzeczy, począwszy od metatagów, treściach, linkowaniu wewnętrznym a skończywszy na dobrym przepływie PR i elementach UXowych.

</title><meta name="keywords" content="Akcesoria | Ciężarki i śruciny | Ciężarki i śruciny Słowa kluczowe zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO" />
<meta name="description" content="Akcesoria | Ciężarki i śruciny Opis sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO #4" />

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja bym na Twoim miejscu wywalił ten tekst - to lanie wody, którego nikt nie doczyta do końca. Klient tam nic nie znajduje dla Siebie, bo piszesz ciągle My My My i Nasze Nasze - to odrzuca. Nazwy firm piszę się dużą literą. Dział o nas także nikogo nie wciągnie - ja bym tam wrzucił miejsce rekordowego karpia i to by bardziej zachęciło do zakupu, niż historia sklepu. Na blogu jest już lepiej, ale też za mało tego, co przyda się klientowi. Łowię od kilku lat na Bugu i gdybym miał kupić kołowrotek (właśnie szukam jakiegoś) to po przeczytaniu czegoś takiego "W internecie jest wiele sklepów wędkarskich, ale sklep www.centrumwedkarskie.pl jest tylko jeden! Postawiliśmy sobie bardzo wysokie cele, które opierają się w dużym stopniu na naszym doświadczeniu jeżeli chodzi o sklep stacjonarny w Zielonej Górze. " bym zwiewał na drugi brzeg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności