Skocz do zawartości

Czy social w PL ma wpły na pozycje?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

Społecznościówki to również i fora internetowe

Zaraz się okaże, że swl to też społecznościówka, bo przecież cała społeczność stawiająca spamy pod swle linkuje do siebie nawzajem :D

Zapędziłeś się w kozi róg i nie wiesz jak wybrnąć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Klienci natomiast są najczęściej bardzo przywiązani do swoich domen i ich uebanie traktują jak koniec świata.

Jakby ktoś mi u*ebał domenę pozwał bym do sądu takiego specjalistę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Klienci natomiast są najczęściej bardzo przywiązani do swoich domen i ich uebanie traktują jak koniec świata.

Jakby ktoś mi u*ebał domenę pozwał bym do sądu takiego specjalistę.

Tekst mocny w teorii ale w praktyce miałbyś znikome szanse na wygraną : dlaczego ?

Po pierwsze musiałbyś wykazać realnie poniesione straty - o ile można przyjąć że udałoby Ci się przejść przez ten pkt. to następnym byłoby wykazanie związku działań pozycjonera z wystapieniem filtra co niestety jest niemożliwe bo Google nie definiuje dobrych i złych działań , nie określa który link jest dobry a który zły.

niektóre strony siedzą

Czyli jednak nie masz przepisu na długowieczność? :D Beerbuś nie pogrążaj się...

PS. Stawiam skrzynkę baaaardzo dobrego trunku, że mam tych niektórych więcej niż ty.

Człowieku weź się ogarnij

Czy Ty naprawdę musisz wpier...ać się między wódkę za zakąskę? Jesteś dla mnie człowieku czymś takim jak Ziobro dla Millera, więc grzecznie Cię proszę nie zabieraj głosu jak dorośli dyskutują.

No bo udajesz inteligentnego a w rzeczywistości jesteś tylko zwykłym TROLLEM.

Szkoda mi tego forum bo z takimi hejterami to niedługo zejdzie na psy bo nic ciekawego nie mają do powiedzenia. Ja sobie już podaruję wizyty tutaj na jakiś czas bo to strata czasu.

Blejkuś ulżyj sobie wylej swoją żółć napisz jeszcze jakiegoś hejta!

to następnym byłoby wykazanie związku działań pozycjonera z wystapieniem filtra co niestety jest niemożliwe bo Google nie definiuje dobrych i złych działań , nie określa który link jest dobry a który zły.

Można wykazać a i googlasy pomimo swoich sprzecznych informacji definiują dobre i złe działania - o wszystkim decydują przedstawione dowody jak i ich interpretacja. W tego rodzaju sprawach nie można założyć z góry ani wygranej ani przegranej ;)

Zapędziłeś się w kozi róg i nie wiesz jak wybrnąć.

Masz rację tak to już bywa z dyskutantem o zawężonych horyzontach. Zapędza w kozi róg mieszczący się pomiędzy jego klapkami na oczach :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Po pierwsze musiałbyś wykazać realnie poniesione straty

To jest najmniejszy problem

co niestety jest niemożliwe bo Google nie definiuje dobrych i złych działań , nie określa który link jest dobry a który zły.

Z całym szacunkiem ale bzdury wypisujesz.

Takim dokumentem mogą być wytyczne dla webmasterów. Odpowiedni biegły + adwokat mogą wygrać sprawę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Odpowiedni biegły + adwokat mogą wygrać sprawę.

a jak myślisz, co mówi druga strona sporu?

Ja stawiam, że też mówi to samo : "Odpowiedni biegły + adwokat mogą wygrać sprawę." :):) :)

Poprzyj to jakimś wyrokiem ?

Po co ?? Przecież wszyscy Polacy to prawnicy :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

a jak myślisz, co mówi druga strona sporu?

Dlatego zawarłem w zdaniu słowo mogą. W sądzie, na sali sądowej nic nie jest pewne do ogłoszenia wyroku.

Poprzyj to jakimś wyrokiem

Nie znam w sprawie wyroku. Jednak to nie oznacza, że nie bedzie. Ktoś kiedyś nie wytrzyma i puści z torbami "specjalistów".

Ktoś kiedyś nie wytrzyma i puści z torbami "specjalistów".

Jeżeli są takimi specjalistami, że podstawowych spraw nie zapisują w umowie a na dodatek obiecują topy i dają gwarancję "legalności" to nie można ich nazywać specjalistami tylko debilami ;)

Ja nie muszę się lansować i nie chcę.

Kolejny cytat miesiąca.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności