Skocz do zawartości

Czy social w PL ma wpły na pozycje?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak zwykle na temat proponuje zamknąć forum :)

Bo 2 czy 3 gości dało sobie "po pyskach"? Czy zsle zamykasz ulicę jeśli tam jest burda? Myślę, że kroczysz tymi sciezkami mimo tego ze wiesz ze ktos w moredę tam dostał.

Dzieje się coś konkretnego na tym forum i to trzeba pielegnować bo maja racje i otwarcie o tym piszą.

Osobiście pozostaje po stronie it_management i wygląda na to, że ma on doświadczenie w wielu branżach na dużą skalę.

@SzlafRock miejsca do lansu mogę ci podać, jednak w żadnym wypadku nie bedzie to PIO bo tutaj to możesz się polansować na klienta za 1000 - 2000zł maksymlanie a uwierz mi, że nie chodzi o to w tym biznesie:)

@up

A wiesz co to jest sarkazm. Ale metafora chyba się uniosłeś, jak dla mnie nie trafiłeś.

Pozatym dyskusja zeszła z toru jak zawsze. Jeżeli się znasz na rzeczy to wiesz kto bajki pisze, już tu dwa razy próbowałem zostawić wskazówki w postach, na temat ale sądze że ta społeczność niezasłóżyła (dużo leniwców) a pozatym i tak nie zrozumiecie. Forum sięgneło dna już dawno nie rozmawia się w sposób merytoryczny z sensem. A jak chcesz sie tu uczyć seo tylko kopiując powodzenia :glupek2:

Podsumowując Beerbant was nakierował na tor co do tematu, reszta nie ma pojęcia oco się kłóci, mylicie pojęcia, wypowiedz nie będzie poparta przykładem.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

nie zasłóżyła a pozatym i tak nie zrozumiecie.

Forum sięgneło dna już dawno

Dzięki takim postom jak Pana forum ma tendencje do coraz niższych lotów, nie mniej jednak, dzięki umiejętności wysławiania się i korzystania z narzędzi jak np. słownik można w łatwy sposób wstępnie odfiltrować osoby o odpowiednim poziomie. Jeżeli ktoś jest niechlujny w pisaniu na forum, to śmiało można założyć, że tak samo prowadzi np. pozycjonowanie. Powyższe stwierdzenie opieram na niestety własnym doświadczeniu współpracy z forumowymi pozycjonerami.

Z pozdrowieniami.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Dzięki takim postom jak Pana forum ma tendencje do coraz niższych lotów, nie mniej jednak, dzięki umiejętności wysławiania się i korzystania z narzędzi jak np. słownik można w łatwy sposób wstępnie odfiltrować osoby o odpowiednim poziomie. Jeżeli ktoś jest niechlujny w pisaniu na forum, to śmiało można założyć, że tak samo prowadzi np. pozycjonowanie. Powyższe stwierdzenie opieram na niestety własnym doświadczeniu współpracy z forumowymi pozycjonerami.

Z pozdrowieniami.

Dziękuję, dopiero wstałem, nawet ja popełniam błędy.

Dzięki twojej wypowiedzi odbiło się od dna. Kolejna trafna wypowiedz, jest tak tendencja na społecznościówkach, że jeżeli nie mam pojęcia na dany temat i ktoś wie więcej i nie wiem jak mu dołożyć ze złości, (dlaczego on to wie a ja nie, nie poparłem tego przykładem więc możesz nadal myśleć,że ściemniam), to wtedy należy użyć starego numeru z błędami ortograficznym, żeby w jakiś sposób mu dopiec i poniżyć go w przed resztą a w głębi serca masz nadzieję, że teraz się zlecą leszcz i podejmą podobną akcję a może jakiś ekspert jeszcze stanie za tobą, kto wie może admin :wow:

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

@up

nie ma za co, tylko po co ta ironia, chyba, że to kolejny sposób Pana na wyrzucenie frustracji, ale od tego też jest forum - darmowe w przeciwieństwie do wszelakiej maści psychoterapeutów.

Życzę miłego dnia bez kolejnych jakże "potrzebnych" spinek w tym bądź co bądź niesamowicie wietrznym dniu.

PS.

za stary jestem na przepychanki ;-)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

@up

nie ma za co, tylko po co ta ironia, chyba, że to kolejny sposób Pana na wyrzucenie frustracji.

Frustrowałem się jak nie wiedziałem, a to taka mała analiza psychologiczna, małe hobby.

@up, usunął Pan ironię z postu #156 wobec czego ciągłość wypowiedzi nie została zachowana. Swego rodzaju nierzetelne traktowanie czytelników forum.

Forum sięgneło dna już dawno nie rozmawia się w sposób merytoryczny z sensem. A jak chcesz sie tu uczyć seo powodzenia :glupek2:

skoro tak bolejesz nad tym, że forum sięgnęło dnia to napisz do jasnej anielki coś merytorycznego, a nie kilka wpisów w których pie... jak potłuczony nabijając tylko ilość postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności