Skocz do zawartości

Czy social w PL ma wpły na pozycje?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

Doprawdy zastanawiające jest dlaczego administracja PiO nie reaguje na wyjątkowo prymitywne, opryskliwe, chamskie i przede wszystkim niemerytoryczne wypowiedzi użytkownika blake?

Ciekawe gdyby się podpisywał imieniem i nazwiskiem czy też byłby taki do przodu? ....

No nie dokońca jest anonimowy pracuje na etacie w net.info.pl oraz zaprasza na zakupy w e-papieros.biz swoją drogą można zobaczyć jak wygląda to jego profesjonalne zajmowanie się tą domeną z jakim to expertem mamy doczynienia

73399a1f32ca214f.png

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

------

Szkoda czasu na analfabetów, do usunięcia

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

------

Szkoda czasu na analfabetów, do usunięcia

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

proszę

Tak, znam to. Nie na darmo on ma ksywę ściemniacz.

Sociale nie wpływają bezpośrednio na pozycje a pośrednio. Póki co. Już to gdzieś wyjaśniałem.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Sociale nie wpływają bezpośrednio na pozycje a pośrednio.

No i to tak zarąbiście mocno, że niczym nie da się tego zmierzyć i udowodnić :)

Czy nie lepiej zatem swój czas poświęcać na pracę metodami, które na pewno przynoszą efekty?

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

No.

Dokładnie tak.

Ps. I nie pisz do mnie up, to jakiś dziwny zwyczaj / moda jest ostatnio.

Nie wiem, czy mnie obrażasz czy na piwo zapraszasz :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

który ułatwia pozycjonowanie, nie pozycjonuje bezposrednio

Niektórzy też nigdy nie zrozumieją, że do tego nie potrzeba ani jednego socjala.

Ps. I nie pisz do mnie up, to jakiś dziwny zwyczaj / moda jest ostatnio.

https://translate.google.pl/#en/pl/up

Nie wiem, czy mnie obrażasz czy na piwo zapraszasz

Nie obrażam a tym bardziej nie zapraszam.

niektórzy nie zrozumieją nigdy, że jest coś takiego jak trust, który ułatwia pozycjonowanie, nie pozycjonuje bezposrednio

Niektórzy nie ogarniają tematu i zostają w tyle. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

jest coś takiego jak trust, który ułatwia pozycjonowanie

Tak, jasne.

I przychodzi wielka miotła z nowymi wytycznymi i Twój trust i misternie budowane zaufanie do witryny idzie się rąbać.

Nie ma czegoś takiego jak trust, jest tylko odpowiedni lub nieodpowiedni profil linków. Albo Cię algorytm złapie albo nie.

Up,

wystarczy analiza pozycji i bl

OK poddaje się.

Pokaż tu jeden, dwa adresy gdzie analiza pokaże działanie socjali.

Ps. Wiem, to tajne. Nie powiesz.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności