Skocz do zawartości

Czy social w PL ma wpły na pozycje?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

do puki nie wchodzą w nie swoje interesy to nie ma konkurencji

Możesz to przetłumaczyć na polski?

"do póki" to staropolski zwrot :D literówka

A co do sensu posta to chodzi ni mniej ni więcej że google i facebook są zadowoleni z tego co mają i nie maja zamiaru pchać się w projekty na których ktoś zarabia. Czyli całkowicie coś odmiennego niż w Polsce :dirol:

że google i facebook są zadowoleni z tego co mają i nie maja zamiaru pchać się w projekty na których ktoś zarabia.

Nie jestem ortografem, nie obchodzą mnie takie błędy.

Tak się składa, że google i fb chcą wejść w swoje interesy i wchodzą. Jeśli tego nie wisisz to dlaczego zajmujesz się pozycjonowaniem, skoro nie potrafisz dostrzegać i analizować?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ludzie piszą różne rzeczy.

Kiedyś w tygodniku "Razem" był dział porad o seksie

Czytelniczka:

Droga redakcjo, mam mały biust, mój narzeczony mówi że jak będę pić jego nasienie, to mi piersi urosną.

Redakcja:

zaszkodzić to ci pewnie to nie zaszkodzi, ale nie wierz we wszystko co mówi ci narzeczony....

Tak się składa, że google i fb chcą wejść w swoje interesy i wchodzą. Jeśli tego nie wisisz to dlaczego zajmujesz się pozycjonowaniem, skoro nie potrafisz dostrzegać i analizować?

Dla mnie pozycjonowanie to frajda i nie jest moim głównym źródłem utrzymania, poza tym mam inne metody pozycjonowania aniżeli podawane tu na forum.

@Arcydiakon

Czyli jednak potwierdzasz to o czym często powtarzam że liczy się autorytet właściciela strony w sumie to jest spójne i logiczne, sam bym tak zrobił na miejscu google aby wyciąć masę spamu.

A tak na prawdę w tym wszystkim najśmieszniejsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają ci eksperci, którzy robią to hobbystycznie a ich głównym źródłem utrzymania jest np. flizowanie albo akwizycja :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Blake Zainspirowałeś mnie, dogadam się z fm group żeby polecali klientom i strukturze usługi seo w parze z zestawem perfum i błyszczykiem.

@Arkaszka zastosuj najpowszechniejszą metodę tego działania- testować, testować a później testować :P

co do samego wątku- czy ktoś badał wpływ socjalu na pozycje w innych wyszukiwarkach?

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

A tak na prawdę w tym wszystkim najśmieszniejsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają ci eksperci, którzy robią to hobbystycznie a ich głównym źródłem utrzymania jest np. flizowanie albo akwizycja :)

Widzisz Blake wszystko ma swój cel :faja: twoje metody pozycjonowania to nawalanie ruskimi SWL'ami a moje to kilka dobrych stron z których potrafię zrobić pozycje.

Idź do psychologa bo widać że brakuje ci normalnego kontaktu z ludźmi i swoje niepowodzenia odreagowujesz na forum.

I pamiętaj wszyscy cię kochają :heej:

a moje to kilka dobrych stron z których potrafię zrobić pozycje

Na "flizowanie w Nowej Soli" i wydaje Ci się, że miały na to wpływ 3 linki z socjali i 2 strony zapleczowe podlinkowane z katalogów. Jesteś więc idealnym expertem, który zjadł zęby na socjalach, swlach i innych metodach, których przetestowałeś setki na tysiącach domen i jego opinia w temacie "czy socjal ma wpływ na pozycję" jest wręcz nie do podważenia.

No ale cóż, taki urok tego forum, że expertami są tutaj hobbyści.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie moja wina że twój świat jest dwuwymiarowy i widzisz tylko rzeczy które masz pięć centymetrów przed oczami a reszta to mgła, już kiedyś pisałem że nie używam zaplecz, katalogów i socjali też nie więc nie wciskaj mi tu rzeczy które zrodziła twoja wyobraźnia.

pisałem że nie używam zaplecz, katalogów i socjali też nie

Wszystko jasne. Czyli adwordsa używasz i wypowiadasz się w temacie o socjalach?

PS.

liczy się autorytet właściciela strony

Nie liczy się, jest to bzdura wyssana z palca. To takie info za free żebyś zobaczył to co masz 5 cm przed nosem a nie szukał po drugiej stronie horyzontu rozwiązań, których i tak nie dostrzeżesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności