Skocz do zawartości

Czy social w PL ma wpły na pozycje?

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

saab 9.3 2.0T w benzynie

awaryjne auto.

lepsze jest coś takiego: https://www.favcars.com/pictures-alfa-romeo-spider-1300-junior-105-1969-1972-144317

Już pisałem, że jestem oszczędny,

to jest blisko sknerstwa. żona pewnie nie jest zadowolona z Twojej oszczędności. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

saab 9.3 2.0T w benzynie

awaryjne auto.

lepsze jest coś takiego: https://www.favcars.com/pictures-alfa-romeo-spider-1300-junior-105-1969-1972-144317

Już pisałem, że jestem oszczędny,

to jest blisko sknerstwa. żona pewnie nie jest zadowolona z Twojej oszczędności. :D

nie jest to 900 w 1 wersji, ale nie uskarżam się, awaryjne były 9-3 I szczególnie z silnikiem 2.2 TID i 2,5V6 z opla, inne benzyniaki maja dobre szwedzkie silniki. Mam sentyment do marki , kiedyś miałem 900 II w 2.0T w wersji aero, fajnie to fruwało.

To co jest publicznie dostępne do indeksacji. Istnienie fanpagea. Publiczne statystyki np. (share=udostępnienia+lajki+komentarze) https://graph.facebook.com/?id=https://www.forum.optymalizacja.com/ Na google+ pewnie wszystko gdzie jest jakiś nasz link. Sporo tego. Jest o czym dyskutować...

* i co testować

nihil fit sine causa

Panowie... linki, linki i jeszcze raz linki. Tylko to się liczy. Nie ważne czy socjal, spamy, katalogi czy swl. Co jest ważne:

1. Chyba oczywiste - linki na zbanowanych domenach się nie liczą (mamy taki jeden swl w PL, który emituje linki na zbanowanych domenach)

2. Miejscówki na których zostawiamy linka NIE MOGĄ być zgłaszane do DT przez żadnych gamoniów (Mamoniów). I tutaj już ocena subiektywna - dodajesz link do publicznego precla z ID 989997 wystarczy pomyśleć, czy ktoś może go wcześniej tam przypadkiem nie wrzucił?

3. Rozkład anchorów.

Nie pisze nic specjalnie więcej w 3 punkcie, bo nie podam gotowca na tacy (chociaż i tak już macie za dużo powiedziane). Cała reszta zależy już od waszej inwencji twórczej, rozwinięcia mózgowia, kaligrafii footprintów, obróbki listy, posiadanych softów, kosztownych serwerów, zaufanych kolegów, odpowiedniego spowiednika... itd. :)

Przynajmniej od 3 lat nic się nie zmieniło i te 3 punkty są cały czas aktualne. Jedyne co się zmieniało to suwaki w proporcjach między tymi punktami. Podpowiadając napiszę, że ostatni update złagodził trochę jeden z suwaków, który (jak zauważyli po wprowadzeniu) trochę za bardzo podkręcili. Ale nie były to mrozy jak to wypłakiwało tutaj grono hobbystów/akwizytorów, bo każdy mróz można rozgrzać, trzeba tylko było wyczaić w którą dziurę język włożyć :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Panowie... linki, linki i jeszcze raz linki.

Nie, nie tylko. Twoja "recepta" to nic innego jak przepis na krótkotrwały efekt , coś a'la "łabędzi śpiew" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

przepis na krótkotrwały efekt

Podasz swój na długotrwały? Może zastanówmy się co oznacza długotrwały efekt? Hmmm... mi nic do głowy nie przychodzi... Jest przepis na efekt, robisz go i masz efekt na tu i teraz a to, że za miesiąc zmieniają się zasady gry to czy to zależy odemnie czy od Ciebie? Powiedz mi jakim cudem możesz mieć przepis na długotrwały efekt jeżeli gracz z którym grasz może zmienić zasady tej gry w każdym momencie i każdą z reguł o 180 stopni? Beerbuś sorry, ale takie pieprzenie o którym piszesz jest po prostu śmieszne i tyle.

Jeżeli zmieniają się zasady gry to po prostu dos0tosowujesz się do tych zmian i dalej lejesz konika lejcami, w tym nie ma żadnej większej folozofii. Nie ma żadnego przepisu na długotrwały efekt, bo NIE JESTEŚ W STANIE przewidzieć co sobie Inżynier Mamoń za miesiąc wymyśli żeby zarobić więcej kosztem takiego pasożyta jak ty czy ja.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blejkuś , może i pieprzę ale nie muszę wymieniać / kasować domen a niektóre strony siedzą non stop w topach od 6 - 7 lat , i tyle w temacie . Wybacz ale nie moją winą jest, że ktoś nie ogarnia seokuwety ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie... linki, linki i jeszcze raz linki. Tylko to się liczy.

Blake weź tabletkę nagle przypomniało ci się że jesteś ekspertem więc mam test dla ciebie, google twierdzi że na pozycję strony wpływa 200 czynników a ty tylko że jeden tylko linki więc udowodnij że google się myli.

nie podam gotowca na tacy (chociaż i tak już macie za dużo powiedziane).

Buahahahahahah o to porada eksperta :lol2:

Człowieku weź się ogarnij bo o tych twoich trzech punktach to wałkujemy od roku ! jak coś cię pominęło to przepraszam

Powiedz mi jakim cudem możesz mieć przepis na długotrwały efekt

Jesteś idealnym przykładem że jednak google rozpoznaje spamerów i ich traktuje inaczej aniżeli normalnych właścicieli stron internetowych.

niektóre strony siedzą

Czyli jednak nie masz przepisu na długowieczność? :D Beerbuś nie pogrążaj się...

PS. Stawiam skrzynkę baaaardzo dobrego trunku, że mam tych niektórych więcej niż ty.

Człowieku weź się ogarnij

Czy Ty naprawdę musisz wpier...ać się między wódkę za zakąskę? Jesteś dla mnie człowieku czymś takim jak Ziobro dla Millera, więc grzecznie Cię proszę nie zabieraj głosu jak dorośli dyskutują.

jakim cudem możesz mieć przepis na długotrwały efekt

Zdradzę Ci go (jest prosty) :

jeżeli zrozumiesz, że :

1. główne założenie algo jest niezmienne od lat

2. jest różnica pomiędzy zmiana a modyfikacją

3. przeanalizujesz zakupione patenty przez googlasów

4. nauczysz się, że stabilne rzeczy buduje się powoli

to "będziesz w domu" ;)

Czyli jednak nie masz przepisu na długowieczność?

Sorki, daleko mi do Twojej niezachwianej pewności i doskonałości :P

mam tych niektórych więcej niż ty.

Z cała pewnością masz też i dłuższego :D ( w piaskownicy miałbyś niezłą konkurencję) :D

nauczysz się, że stabilne rzeczy buduje się powoli

Niestety, tak Ci się tylko wydaje.... Cóż mogę więcej napisać... Ty dochodzisz przez 2 lata, ja zalewam w 3 dni :D Ty przez 2 lata czaisz się z pozycją na lisa, ja przez 2 lata zarabiam (to, że po 3 miesiącach będę musiał zmienić domenę czy treść lata mi wkoło ...). O ile mogłoby to być jak najbardziej zrozumiałe, bo każdy może mieć swój sposób na długowieczność i możesz dochodzić ile sobie tam chcesz to tylko jednego nie mogę zrozumieć, skąd bierzesz tych klientów, którzy płacą Ci po 50 - 100k miesięcznie za to, że im obiecałeś, że kiedyś tam będą zarabiali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności