Skocz do zawartości

Życzenia Świąteczno-Noworoczne

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś tu tak dzisiaj nietypowo ;) Więc ja również życzę wszystkim tym co świętują Wesołych Świąt.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Radosnych Świąt :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mnie większą radochę od dostawania prezentów sprawia ich dawanie.

Zwłaszcza nasz dwuletni szkrab, który na widok wielkiej ciężarówki i małego samolociku miał uśmiech od ucha do ucha :). I pierwsze, wspólne ubieranie choinki, i pierwsze zdziwienie przy kontakcie noska z igiełkami przy próbie wąchania choinki. Serio panowie, to lepsze niż skarpety, krawat, wypasiony aparat czy jeszcze insza inszość ;)

I jeszcze raz Wesołych ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zwłaszcza nasz dwuletni szkrab, który na widok wielkiej ciężarówki i małego samolociku miał uśmiech od ucha do ucha

Moje dwa szkraby to 190cm i 180 cm wzrostu, niczym ich nie zaskoczę. Mają domy, samochody, piękne kobiety, ciuchy kosmetyki jakich ja nigdy nie używałem...

Ale dobrze pamiętam, jak byli dziećmi i ich szaloną radość z prezentów. Zawsze z nimi spali w noc wigilijną. I faktycznie, widzieć taką radość to zawsze był największy prezent dla nas rodziców.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

No to wszystkiego najnoworoczniejszego i "kroczem w Nowy Rok 2015" ;)

Przy okazji dzisiaj przećwiczę ten sposób otwierania szkła ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

To ja się może tym razem rozpisze...

Oby Wam się wiodło w tym nowym lepiej niż w starym :piwo:

edyta

przy okazji, jak można spaprać logo

https://www.wp.pl/ (po lewej w topie) wygląda jak by psu spod ogona coś strzeliło :/

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności