Skocz do zawartości

Czy warto podli kiwać wpisy profile

Przemo32

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę Panie Przemku przespales z tymi "komentarzami" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja wartościowe odnośniki linkuję Gotlink.pl lub Seomatik.pl. Mniej wartościowe to nie linkuję wcale lub przelecę blastem.

Myślałem o komentarzach.

Jeżeli znajdziesz listę blogów (nie zaspamowane) z linkami dofollow to nie jest to złe rozwiązanie jednak czasochłonne.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ja wartościowe odnośniki linkuję Gotlink.pl lub Seomatik.pl. Mniej wartościowe to nie linkuję wcale lub przelecę blastem.

Myślałem o komentarzach.

Jeżeli znajdziesz listę blogów (nie zaspamowane) z linkami dofollow to nie jest to złe rozwiązanie jednak czasochłonne.

Jak znajdziesz niezaspamowaną listę DF to nie marnuj ją na podlinkowanie g*nianych wpisów.

g*nianych wpisów

Myślę, że chodziło o komentarz. Nie każdy komentarz musi być napisany byle jak.

Ja przykładowo zlecam pisanie komentarzy firmie, która zajmuje się tekstami zawodowo.

Czasem mój komentarz jest dłuższy, a nawet ciekawszy od newsa.

Takie wpisy linkuję różną ilością punktów, na różne frazy. W zależności od dostępności punktów.

Automatycznie zmniejszam linkowanie o 2% dziennie.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

nie zaspamowane miejscówki DF są teraz na wagę złota, szkoda je marnować na podlinkowywanie jakiś profili na forach, do tego służą księgi gości, porzucone fora, czy inne miejscówki, na których można do woli spamować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności