Skocz do zawartości

Zaniedbana strona - filtr

phone4u

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przez spory czas pozycjonowałem moją stronę za pomocą tekstów na blogach, katalogach, sporej optymalizacji i innych działaniach. Swojego czasu trochę przez pewne sytuacje zaniedbałem te działania. Teraz miałem jakiś problem z plikiem robots.txt bo przez pomyłkę była wyłączona indeksacja strony w google (przez plik robots.txt) teraz jak wpisze site:adresstrony to zaindeksowana jest tylko strona główna.

Zwracam się zatem z pytaniem, jeśli robots jest już sprawny (sprawdzałem przez Google) to czy jest szansa, aby strona wróciła do indeksu? Adres: www.jasielskie.org.pl - czy złapała ona jakiś filtr czy zacząć pozycjonowanie, jakby był to nowy adres? domena ma już kilka lat.

Proszę o pomoc i życzę wesołych świą!

Nowoczesne Ogłoszenia Jasło

• 3 miesiące temu...

Witam wszystkich,

Mam podobny problem. Moja składa się z dwóch ramek, w jednej jest menu i przez przypadek zablokowałem w robots.txt właśnie zawartość menu. Co prawda pająk miał dostep do wszystkich stron jednak nie wiedział co znajduje się w ramce i przez to strona dostała filtr? Ruch na stronie mocno spadł i wywaliło prawie wszystkie podstrony. Jednak nie ma żadnego info w webmaster tools... Strona główna trzyma się wysoko na swoje słowa kluczowe.

Pytania do ekspertów:

1. Po poprawce pliku robots strona ma szansę na powrót swoich podstron? Ile czasu może to potrwać?

2. Niepokoi mnie fakt, że przy próbie wysłania jakiejś nowej podstrony w webmaster tools nie trafia ona do inedksu...

Z góry dziękuję za uwagi i sugestie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności